Internetbureau Info.nl reseller Allin1Social
08-08-2013 21:17:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3805 | Tags:

Het full-service internetbureau Info.nl heeft de Nederlandse verkooprechten van de social media tool Allin1Social verworven. Deze tool stelt bedrijven instaat om content efficiënt te plannen, publiceren en modereren op Facebook, Twitter en Google+.

 

Info.nl zet de tool inmiddels al geruime tijd naar tevredenheid in voor haar klanten en breidt nu als reseller van Allin1Social de activiteiten op social media verder uit. Het bureau, op dit moment één van de grootste partijen op het gebied van Social Marketing in Nederland, geeft klanten hiermee de mogelijkheid om nog beter inzicht te krijgen in hun social media activiteiten en een duurzame relatie op te bouwen met hun doelgroep.

 

Allin1Social is een innovatieve tool speciaal voor bedrijven en organisaties die hun social media activiteiten willen managen via één platform. Buiten het managen van alle content binnen een overzichtelijk systeem, biedt het systeem verschillende handige functionaliteiten. Zo kan de performance van concurrenten worden geanalyseerd, geeft het toegang tot uitgebreide statistieken rondom actuele trends in de markt, en ontvangt men gedetailleerde informatie over fans en gebruikers.

 

Hierdoor werkt Allin1Social tijdsbesparend en verbetert het de efficiëntie en prestaties van Social Media. De tool wordt dan ook veelvuldig gebruikt door merken en advertentiebureaus en is op dit moment actief bij onder andere ABN Amro en The Bodyshop.

 

Er is een instapmogelijkheid vanaf €50,- per maand. Allin1Social geeft de mogelijkheid om kosteloos de Facebook trends van elk willekeurig land of merk te bekijken via de website www.allin1social.com. Verder biedt de tool een gratis Facebook app die performance data van pagina's met meer dan 2000 likes laat zien op keyword niveau.www.info.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie