InterVisuals wint DiSiN Award 2013
10-02-2014 15:31:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3761 | Tags:

 

In Amsterdam de DiSiN Award 2013 uitgereikt aan InterVisuals. De DiSiN Award is een aanmoedigingsprijs die jaarlijks wordt toegekend aan talent in de Benelux dat zich weet te onderscheiden op het gebied van beeldschermcommunicatie. Winnaar Intervisuals ontvangt de prijs voor de ontwikkeling van het digitale interactieve planbord iPOSID.

 

IPOSID visualiseert, middels een interactieve plattegrond op een groot touch screen, waar op industriële  locaties werkzaamheden zijn. De  planning krijgt hiermee een compleet overzicht over actueel werk, het aantal uitvoerders en veiligheid risico’s. Volgens het juryrapport een vernieuwende en zeer nuttige toepassing van het beeldscherm, met de potentie van een succesvol export product.

 

De DiSiN Award 2013 is uitgereikt tijdens de ISEurope beurs in Amsterdam op de stand van CTOUCH Europe, leverancier van het iPOSID touch screen.

 

Over DiSiN

Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland)  is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie. Zij is een onafhankelijk kennisplatform dat faciliteert, verbindt, inspireert en ontwikkelt. Digital Signage is de paraplu term en wordt internationaal algemeen gebruikt.

 

Over InterVisuals

InterVisuals is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vormgeven en inrichten van communicatie via beeld informatie systemen, aangeduid met de term Digital Signage.  Hun missie is het vertalen van doelgroep gerichte informatie naar een treffend en samenhangend visueel geheel. In opdracht van GLT Plus heeft InterVisuals, ter vervanging van het magneetbord in de controleruimte, een beeldsysteem ontwikkeld om de projectuitvoering op een gaswinninglocatie van de NAM in Groningen te ondersteunen.

 

Over CTOUCH Europa

CTOUCH Europa B.V is leverancier van touch screens in Europa en heeft zijn hoofdkantoor in Eindhoven. Zij is de grootste aanbieder van innovatieve touch producten die toonaangevend zijn op het gebied van interactieve presentatie behoefte. Naast touch LED schermen is CTOUCH Europa B.V. tevens leverancier van tafels, houders, pennen, de soundbar en whiteboards

 

www.intervisuals.com

www.ctouch.eu

www.disin.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie