IQNOMY en Colours gaan partnership aan
17-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3041 | Tags:

IQNOMY en Colours gaan een strategische samenwerking aan. Jorg Verweij, directeur Colours, “Het internetgebruik zal de komende jaren blijven toenemen. Aanbieders die meegaan met de mobile trend en die in staat zijn om hun content beter en persoonlijker op de gebruiker af te stemmen, zullen het substantieel beter doen dan hun concurrent. Er zijn nog weinig succesvolle cases voorbij gekomen, toch spreekt personaliseren al jaren tot de verbeelding. Met de SAAS oplossing van IQNOMY komt deze droom binnen handbereik”.

 

Colours streeft naar succesvolle websites, waarbij conversie centraal staat. De oplossing van IQNOMY past goed in deze filosofie, omdat het content realtime relevanter maakt en daarmee de conversie verhoogd.

 

Rob Boeyink, directeur IQNOMY: “De Colours filosofie sluit naadloos aan bij waar wij in geloven: Wij geloven dat iedereen uniek is en ook als zodanig wil worden behandeld, zeker online! Samen met onze partners helpen wij organisaties online meer conversie te realiseren. Colours heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis en ervaring opgedaan en door deze nu te combineren met de slimme technologieën van IQNOMY ontstaat er een Win-Win situatie voor klanten.”

 

Over Colours

Internetbureau Colours combineert 15 jaar ervaring met wetenschap, techniek, design en online marketing. Vanuit het User eXperience Centre ontwikkelt Colours op basis van haar kennis over usability, design en gebruikerservaring de beste UX designs die voortdurend proactief worden verbeterd. Door klantdoelen centraal te stellen en inzichten te vertalen naar meetbare doelstellingen bouwt Colours succesvolle websites en mobiele Apps die meetbaar resultaat bereiken voor onze klanten. Colours maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep.

De LECTRIC Groep bestaat uit acht vooraanstaande internetbedrijven:Colours, LECTRIC internetopleidingen, Provarix, SearchResult, Someone, Symfony|XIBSocial Inc. en Yourzine.

 

www.colours.nl

www.iqnomy.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie