Irenka van den Hout nieuwe manager corporate communications Van Gansewinkel
18-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3622 | Tags:

Met ingang van 13 januari is Irenka van den Hout (1973) gestart bij Van Gansewinkel in de rol van manager Corporate Communications. Zij zal leiding geven aan de afdeling corporate communicatie en tevens de primaire aanspreekpersoon zijn voor perscontacten. Irenka was de afgelopen drie jaar hoofd Communicatie bij MVO Nederland en heeft daarvoor diverse marketing- en communicatiefuncties in het bedrijfsleven bekleed, onder andere bij Thieme GrafiMedia Groep en Royal Leerdam.

 

Haar expertise ligt op het gebied van corporate communicatie, marketing communicatie en de match tussen communicatie & duurzaamheid. Irenka is tevens voorzitter van het landelijke netwerk VMC (Vrouwen in Marketing & Communicatie).

 

Over Van Gansewinkel Groep
Van Gansewinkel is afvaldienstverlener, recycler en leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Van het afval dat wordt ingezameld krijgt 65% via recycling een tweede leven als grondstof. Met haar activiteiten realiseert Van Gansewinkel een omzet van ruim 1 miljard euro. Van Gansewinkel is marktleider in de Benelux (thuismarkt) en is ook actief in Duitsland, Frankrijk, Portugal, Tsjechië, Polen en Hongarije. Centraal staat de visie om uit het afval van vandaag de grondstoffen te winnen voor de producten van morgen; Afval Bestaat Niet.

 

www.vangansewinkelgroep.nl

 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie