Iris Michels senior public affairs expert SPOT
27-11-2013 13:39:19 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3219 | Tags:

Op 2 december start Iris Michels-Spee bij SPOT als Senior Public Affairs Expert. Iris heeft de afgelopen 8 jaar bij de gemeente Den Haag gewerkt als raadslid Bouwen en Wonen.

 

In het voorjaar van 2013 is de samenwerking tussen SPOT en CMC (Centrum voor Merk en Communicatie) opgezegd. Dit heeft SPOT ertoe doen besluiten de public affairs activiteiten naar zich toe te trekken. Deze ontwikkeling heeft vervolgens geleidt tot het ontstaan van de functie Senior Public Affairs Expert.

 

Iris wordt in haar functie als Senior Public Affairs Expert verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen van de SPOT zenders op relevante public affairs dossiers. Daarnaast zal Iris de strategie en visie opzetten voor de diverse dossiers die zowel in Brussel, Den Haag als bij de verschillende branche organisaties actueel zijn.

 

Over SPOT

SPOT is het Nederlandse marketingcentrum voor televisiereclame. SPOT verzorgt informatie over televisie als reclamemedium, biedt services ten behoeve van adverteerders en vertegenwoordigt de belangen van de reclamebedrijven van de televisiezenders.

 

In SPOT participeren de volgende organisaties:

Ster,  RTL Nederland, SBS Broadcasting, Branddeli, Sport1, Eredivisie Live, FOX International Channels Benelux , Disney Channels Benelux, ORN, AT5, Eurosport en NBCUniversal.

 

www.spot.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie