Jacco Potkamp nieuwe commercieel directeur PepsiCo Nederland
05-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4014 | Tags:

Per 1 januari 2014 is Jacco Potkamp (46) de nieuwe Commercieel Directeur van PepsiCo Nederland. Potkamp volgt Teimen de Jong op, die sinds oktober Senior Director Modern Trade is voor PepsiCo in Australië.

 

Potkamp werkte de afgelopen drie jaar als Sales Director Branded Retail bij FrieslandCampina Nederland te Amersfoort. In die rol leidde hij de integratie van zes werkmaatschappijen naar één Branded Retail organisatie. Vóór FrieslandCampina werkte Potkamp elf jaar voor Coca-Cola Enterprises Nederland BV: de eerste zeven jaar in verschillende functies binnen Out of Home, de laatste vier jaar als Retail Director.

 

Potkamp wordt in zijn nieuwe functie bij PepsiCo Nederland verantwoordelijk voor Retail, Out of Home en Franchise & Trade Development, en hij rapporteert rechtstreeks aan Richard den Hollander, VP General Manager van PepsiCo Benelux. Hiernaast wordt Potkamp lid van het Leadership Team van PepsiCo Nederland.

 

Richard den Hollander, VP General Manager PepsiCo Benelux: "Wij zijn uitermate verheugd met de komst van Jacco Potkamp. Jacco's brede commerciële ervaring in sales en shopper marketing zijn van ongekende waarde om het behaalde sales-succes van PepsiCo Nederland ook in de komende jaren verder voort te zetten."

 

Over PepsiCo
PepsiCo Nederland is onderdeel van PepsiCo, een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van ruim 65 miljard dollar. PepsiCo voert een groot aantal merken, waarvan er 22 een jaarlijkse omzet hebben van meer dan 1 miljard dollar. De divisies Quaker, Tropicana, Gatorade, Frito-Lay en Pepsi Cola bieden honderden smakelijke producten die wereldwijd populair zijn.

 

De werknemers van PepsiCo zijn verbonden door een gezamenlijke visie op duurzame groei, Performance with Purpose. Daartoe investeert PepsiCo in een gezonde toekomst voor mens en omgeving. En dat leidt volgens PepsiCo ook tot een succesvollere toekomst voor het bedrijf zelf. PepsiCo biedt een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken dat is aangepast aan de lokale smaak. Hiernaast wordt continu gezocht naar innovatieve manieren om de milieu-impact verder te beperken, onder meer door energie- en waterbesparing en minimaal gebruik van verpakkingen. PepsiCo biedt zijn medewerkers een prettige werkomgeving en respecteert en ondersteunt de lokale gemeenschappen waarin het bedrijf actief is, ook in de vorm van investeringen.

 

www.pepsico.nl 

www.pepsico.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78984