Jan Meijroos nieuwe hoofdredacteur Power Unlimited
18-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4253 | Tags:

Power Unlimited, het grootste gamesmagazine van de Benelux, heeft met de komst van Jan Meijroos een nieuwe hoofdredacteur aangetrokken. Jan is al een kleine twintig jaar in de game-industrie werkzaam en geldt als een van de meest toonaangevende journalisten in zijn vakgebied.

 

De PU-redactie is blij dat er al zo snel na de doorstart bij de nieuwe uitgeverij Reshift Digital een hoofdredacteur is aangesteld die het blad van binnen en van buiten kent en met alle redacteuren een uitstekende band heeft.

 

Jan heeft aangegeven ook inhoudelijk zijn bijdragen aan het blad te willen blijven leveren en dat is zowel voor PU als zijn lezers goed nieuws: Jan is immers al ruim vijftien jaar een van de gezichtsbepalende redacteuren van het onverminderd populaire tijdschrift dat onlangs zijn twintigjarig bestaan vierde.

 

Hiermee heeft Power Unlimited in alle opzichten de gewenste hoofdredacteur gekregen, en iedereen vertrouwt er dan ook op dat er na het twintigjarig bestaan nog vele jubilea zullen volgen.

 

Ook PU.nl, de website van Power Unlimited die maandelijks nieuwe bezoekersrecords breekt, zal onder supervisie van Jan Meijroos komen te staan.

 

www.reshift.nl

www.pu.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie