Jan Rietman nieuwe radiopresentator van MAX
21-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4535 | Tags:

Pianist en presentator Jan Rietman is de nieuwste aanwinst voor MAX. De luisteraars van het Radio 5 Nostalgia programma Wekker-Wakker! kunnen in de maandoktobervan Jan genietenwanneer hij de plek van Henk Mouwe overneemt die met vakantie is.

 

Als Henk Mouwe weer terug is van vakantie betekent dat niet dat Jan Rietman niet meer terugkomt bij MAX. Vanaf januari presenteert hij namelijk elke zaterdag tussen 06.00 en 10.00 uur Wekker-Wakker!

 

Het MAX Radio 5 Nostalgiateam bestaat naast Jan Rietman uit Henk Mouwe, Myrna Goossen en Tineke de Nooij. Eerder maakte MAX bekend dat ook Ron Brandsteder vanaf januari het team komt versterken.   

 

Jan Rietman “Het is heerlijk om weer terug te zijn bij mijn oude liefde radio, ik kom bij Omroep MAX in een topteam waar ik al m'n muzikale gevoelens kwijt kan. Ik heb enorm veel zin om er weer met hart en ziel tegen aan te gaan "

 

Jan Slagter, directeur MAX:“Jan Rietman heeft een fantastische reputatie op muziekgebied. Hij is zeker een aanwinst voor MAX en ik vind het een grote eer dat hij ons team komt versterken.”

 

Over Wekker-Wakker!

Terwijl u uw eerste kopje koffie van de dag drinkt, zijn Henk Mouwe en Myrna Goossen al klaarwakker en brengen zij actualiteit en muziek. Elke dag spreken ze met een deskundige of betrokkene over actuele onderwerpen. Elke dag zoeken zij voor u het antwoord op een vraag uit de Vraagcarrousel. Ook kunt u leuke prijzen winnen met het spel ‘De Raadplaat’. 

 

MAX: Wekker-Wakker! Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur

 

www.wekkerwakker.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie