Januari is Superheldenmaand bij Veronica
14-11-2013 12:54:30 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3879 | Tags:

Ter ere van de start van de hitserie Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. doopt Veronica de maand januari om tot Superheldenmaand. Naast de start van de Marvel-serie, begint ook het nieuwe seizoen van Arrow en zijn er superheldenfilms geprogrammeerd in de eerste maand van het nieuwe jaar. Bijvoorbeeld de televisiepremière van The Green Latern en veel Superman- en Batmanfilms. De Superheldenmaand gaat op 1 januari van start met de première van Astroboy, gevolgd door Bolt en The Incredibles. Of het nu actiehelden, superhelden of helden op sokken zijn, ze zijn in januari te zien bij Veronica!

 

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.
De actieserie Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. is een succes in de Verenigde Staten; naar de eerste aflevering keken meer dan twaalf miljoen mensen. De serie is gebaseerd op de speelfilm Marvel The Avengers, één van de grootste kaskrakers aller tijden. In Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. wordt duidelijk dat niet alle helden superkrachten hebben. Agent Phil Coulson (Clark Gregg) leidt een team van special agents. Deze agenten van S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) hebben een missie: onderzoek doen naar het vreemde en onbekende, en de mensheid hier tegen beschermen. Joss Whedon, het creatieve genie en regisseur van Marvel The Avengers, heeft de serie geproduceerd.

 

Arrow
De serie Arrow gaat over miljardair Oliver Queen (Stephen Amell) die vijf jaar vast zat op een eiland. Bij terugkomst creëert hij in het geheim een alter ego die met pijl en boog de strijd met het onrecht aan gaat. Het eerste seizoen eindigde met de vernietiging van een gedeelte van de stad, de dood van Olivers beste vriend en het opsluiten van Olivers moeder in de gevangenis. Allemaal gebeurtenissen die Oliver niet kon tegenhouden. In het tweede seizoen doet hij er alles aan om dit, indien mogelijk, terug te draaien en zijn geliefden te beschermen.

 

Films vol helden
Naast de twee hitseries, zendt Veronica ook superheldenfilms uit in januari. Bijvoorbeeld de tv-premières van The Green Latern met Ryan Reynolds en Astroboy met de stem van Nicholas Cage. Maar ook de Batman-films, The Incredible Hulk, Superman-films en The Incredibles komen onder andere voorbij.

 

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. vanaf  5 januari om 21.30 uur bij Veronica


Trailer: http://bit.ly/trailershield
 

Arrow, seizoen 2 vanaf 5 januari om 20.30 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/arrow

www.veronicatv.nl/shield 

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie