Japan - Nederland en Nederland - Colombia live bij SBS6
11-11-2013 11:52:40 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3328 | Tags:

Het Nederlands Elftal speelt komende week twee oefenwedstrijden op weg naar het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Op 16 november speelt Oranje in de Cristal Arena in het Belgische Genk tegen Japan en op 19 november in de Amsterdam Arena tegen Colombia. SBS6 doet live verslag van beide wedstrijden. De voorbeschouwingen van beide duels zijn respectievelijk vanaf 13.00 uur en 20.00 uur bij SBS6 te zien en de nabeschouwingen beginnen om 15.00 uur en 22.20 uur.

 

Zowel Japan als Colombia hebben zich ook gekwalificeerd voor het WK in Brazilië. Japan, dat zich begin juni als eerste land naast gastheer Brazilië plaatste voor het WK 2014, speelt de thuiswedstrijd tegen ons Elftal zaterdag in België, omdat het daar volgende week verblijft voor een trainingsstage. Drie dagen later – dinsdag 19 november – sluit Oranje haar jaar af met een wedstrijd tegen Colombia. De Colombianen bekleden op de FIFA-ranking op dit moment de vierde positie, vier plaatsen hoger dan Nederland. De ontmoeting tussen Nederland en Colombia is de eerste in de geschiedenis van beide landen.

 

In Genk staan Jan Joost van Gangelen en Hans Kraay Jr. op het veld voor de presentatie en interviews. Wim Kieft zal de wedstrijd analyseren. Op dinsdag 19 november zal Jan Joost van Gangelen vanuit de Amsterdam Arena de presentatie op zich nemen en schuiven Ronald de Boer en Ruud Gullit aan voor de analyses. Hans Kraay Jr. doet die avond de interviews vanaf het veld. Leo Oldenburger voorziet beide wedstrijden van commentaar.

 

Japan - Nederland, 16 november vanaf 13.00 uur bij SBS6

Nederland - Colombia, 19 november vanaf 20.00 uur bij SBS6

 

www.sbs6.nl/voetbal

www.sbs6.nl  


 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie