Jarig Groupon trakteert
10-03-2014 12:03:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3201 | Tags:

 

 

Op 13 maart viert Groupon haar vijfjarig bestaan. Ter gelegenheid van deze internationale mijlpaal zet de online dealsite haar Nederlandse klanten in het zonnetje. Via Facebook geeft Groupon Nederland 2x 1000 euro aan Groupon-credits cadeau. Daarnaast kunnen leden een verrassing krijgen bij aankoop van een voucher. Deze verrassing is te besteden op 13,14 en 15 maart. Daarnaast komt Groupon met een eenmalige ludieke verjaardagsdeal voor een gegarandeerde geslaagde verjaardag.

 

Meer dan 6 miljoen verkochte vouchers in Nederland

Nederland maakte in 2010 voor het eerst kennis met Groupon, ruim een jaar na de introductie in de Verenigde Staten. Groupon begon met het aanbieden van lokale deals in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De allereerste deal in Nederland was een bioscoopbon-deal, deze werd 30.000 keer verkocht in 30 uur. Ondertussen heeft Groupon Nederland al met meer dan 13.000 bedrijven samengewerkt om consumenten iedere dag weer de leukste deals te bieden, waar en wanneer ze dat willen. Er zijn al ruim 6 miljoen vouchers verkocht in Nederland. De online aanbieder van deals heeft ondertussen meer dan 3 miljoen trouwe Nederlandse leden. De vijfde verjaardag van Groupon is dan ook een mooie gelegenheid om hen in het zonnetje te zetten.

 

Meest bijzondere deals in de afgelopen jaren

1.     Huwelijksaanzoek via Groupon-deal

2.     5-sterren hotels (4 in totaal)

3.     Michelin restaurants (18 in totaal)

 

“Het succes van de afgelopen vijf jaar hebben wij te danken aan onze klanten en de bedrijven met wie we samenwerken. We zijn er dan ook trots op dat we al ruim 3 miljoen vaste leden hebben in Nederland. Onze klanten maken via leuke deals kennis met onder andere beautysalons, restaurants, hotels en producten. Om onze vijfde verjaardag te vieren, willen wij graag iets terug doen voor onze klanten en hen bedanken voor hun loyaliteit “ aldus Jan Willem Kaasschieter, Directeur van Groupon.

 

Wie jarig is trakteert!

Een verjaardag vier je het liefst met vrienden. Vandaar dat Groupon haar fans en leden trakteert op credits via een speciale Facebook-campagne. Vanaf 10 tot en met 13 maart 12.00 uur kunnen consumenten hun zelfbedachte droomdeal via de Groupon Facebookpagina delen. Op 13 maart worden de leukste twee inzendingen beloond met een shoptegoed van 1.000 euro aan Groupon-credits. Voor dit bedrag kunnen zij ‘gratis’ shoppen op de dealsite. Daarnaast kunnen klanten een verrassingskorting krijgen bij aankoop van een voucher op 13, 14 of 15 maart 2014. De klanten die deze korting krijgen, ontvangen hierover een e-mail op 13 maart. De korting wordt direct verrekend bij aankoop op 13,14 of 15 maart.

 

Speciale verjaardag-deal

Gedwongen verjaardagen, ongemakkelijke gesprekken met familie, verplicht in een kringetje zitten. Verjaardagen kennen nogal wat ‘ongemakken’. Speciaal voor de verjaardag heeft Groupon een originele en ludieke € 0 deal online staan. Met deze deal kun je voor € 0 een verjaardag geven waar iedereen gegarandeerd blij van wordt. Met de ludieke 0-euro verjaardagsvoucher kan iedereen op ieder gewenst moment een ‘joker’ inzetten om de ongenoegen van een verjaardag te ontduiken of om juist optimaal te profiteren van de voordelen op een verjaardagsfeest. De voucher biedt verschillende opties zoals ‘gegarandeerd de laatste bitterbal kunnen opeisen’ en ‘gegarandeerd de polonaise mogen uitzitten’ door het tonen van de voucher.

 

Omschrijving droomdeal

Door jouw droomdeal op Facebook te delen maak je kans op 1000 euro aan Groupon-credits. Vanaf vandaag kun je 1000 euro aan Groupon-credits winnen door jouw ideale deal te delen op Facebook. De 2 origineelste inzendingen winnen 1000 credits. De actie loopt van 10 maart tot 13 maart 12.00 uur.