Jeff Dodds nieuwe CEO Tele2 Nederland
03-03-2014 11:42:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3763 | Tags:

 Vandaag heeft de Tele2 Group aangekondigd dat Jeff Dodds is aangesteld als Executive Vice President en Chief Executive Officer van Tele2 Nederland. Jeff Dodds neemt deze taak over van Ernst Jan van Rooijen, die de afgelopen maanden zijn taak als Chief Financial Officer combineerde met de rol van waarnemend CEO.

 

De afgelopen vijf jaar was Jeff Dodds werkzaam bij Virgin Media in Groot Brittannië. Recentelijk in de functie van Chief Marketing Officer, waarbij hij verantwoordelijk was voor de commerciële strategie, customer experience, en alle merk- en marketing activiteiten binnen Virgin Media. Sinds vorig jaar oktober was Dodds actief als executive strategy consultant voor de Europese telecombedrijven Liberty Global en ComHem en het vooraanstaande Engelse reclamebureau Bartle Bogle Hegarty (BBH).

 

Mats Granryd, President en CEO van de Tele2 Group: ”Wij heten Jeff van harte welkom in de Tele2 familie. Wij zijn er van overtuigd dat hij in staat is om het maximale uit onze Nederlandse organisatie te halen en het enorme aanwezige groeipotentieel op de Nederlandse markt om te zetten in goede resultaten. Jeff heeft in het verleden al bewezen in staat te zijn om bedrijven resoluut en snel naar geweldige resultaten te kunnen leiden. Samen met onze ervaren CFO, Ernst Jan van Rooijen, die de afgelopen maanden een geweldige prestatie heeft geleverd als waarnemend CEO, vormt hij een uitstekend team, dat in staat is om klanten te bieden wat zij nodig hebben, voor minder!

 

Jeff Dodds over zijn nieuwe baan bij Tele2: Ik ben een enorme fan van challenger merken en het voordeel dat zij klanten bieden. Zij zijn degene die met slimme innovaties voor bedrijven en consumenten, de markt vaak blijvend weten te veranderen en klanten echt waar voor hun geld geven. Nadat ik de afgelopen vijf jaar bij Virgin Media heb gewerkt, is het een geweldige kans om nu bij Tele2 aan de slag te gaan en samen de Nederlandse markt nog verder te veroveren.

 

Jeff Dodds start op 14 april in zijn nieuwe functie bij Tele2.

 

www.Tele2.nl 
 
  
 
 
  

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!