Jennifer Faber nieuwe RTL weervrouw
02-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 9106 | Tags:

Met ingang van 2 januari start Jennifer Faber als nieuwe weervrouw bij RTL Weer & Verkeer. Het nieuwe RTL Weer gezicht start bij RTL Z en presenteert daarnaast de weerupdates op Buienradar.nl. Later zal Jennifer te zien zijn bij RTL Ontbijtnieuws en in de weerblokken na de avonduitzendingen van RTL Nieuws en Editie NL.

 

Jennifer Faber (32) is meteoroloog en werkte voorheen bij Weeronline. De afgelopen 2,5 jaar was ze werkzaam in het onderwijs als aardrijkskunde- en wiskundedocent.

 

Met de komst van Jennifer is het RTL Weer & Verkeer team bijna compleet. In maart zal nog een naam worden toegevoegd aan het team van Helga van Leur, Peter Timofeeff, Amara Onwuka, William Huizinga en Jennifer Faber.

 

RTL Ontbijtnieuws: elke werkdag van 6:30 tot 9:05 uur

RTL Z: elke werkdag van 8:30 tot 17:55 uur

Editie NL: elke werkdag om 18.15 uur

RTL Nieuws: elke werkdag om 19:30 en 23:30 uur

 

Jennifer Faber: “Oud RTL-weerman John Bernard was een van mijn grote voorbeelden. Mede door zijn enthousiasme voor het vak ben ik meteorologie gaan studeren. Dagelijks met het weer bezig zijn is fantastisch. Weer is overal, het verandert continu en er is nog steeds veel over te leren. Ik wil mijn kennis erover graag op een toegankelijke en persoonlijke manier met het publiek delen, zoals ik dit eerder in de klas deed. Daarom past deze nieuwe baan goed bij mij. Ik ben ontzettend blij met de kans die RTL me biedt om mijn kinderdroom waar te maken.”

 

www.buienradar.nl

www.rtlnieuws.nl

www.rtlz.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie