Jeroen van Inkel stapt na 9 jaar Q-music over naar Radio Veronica
30-06-2014 21:29:09 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3992 | Tags:

http://www.skyradiogroup.nl/includes/thumb.php?f=NWS/2014-06/jeroen_van_inkel.jpg

 

Jeroen van Inkel is vanaf 1 september te horen bij Radio Veronica. Jeroen gaat elke werkdag tussen 16.00 – 19.00 uur de middagshow, Van Inkel in de Middag, presenteren.

 

Jeroen van Inkel gaat samen met Martijn Zuurveen, de producer met een stem, de nieuwe middagshow van Radio Veronica maken. Het radioprogramma wordt rebels met vlagen, inhoudelijk boeiend en de luisteraars gaan veel lachen. Hiervoor was Jeroen vanaf 2005 te horen bij Q-music.

 

Jeroen van Inkel: "Het vreemde van mijn karakter is dat ik altijd denk dat het beste nog moet komen. Ik heb een ongelofelijk sterk gevoel dat dit de komende jaren bij Radio Veronica gaat gebeuren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Radio Veronica."

 

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: "Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jeroen. Met zijn enorme radio ervaring en Veronica-DNA weten wij dat Jeroen een energieke middagshow neerzet die bij ons merk past."

 

Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nlen kabel te ontvangen. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl

www.skyradiogroup.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie