Jobado.nl: Het nieuwe heitje voor karweitje
21-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 7504 | Tags:

Hulp bij al je kwarweitjes: simpel, snel en vriendelijk. Dat is Jobado.nl. Ons platform koppelt mensen die hulp nodig hebben bij hun alledaagse taken aan buurtgenoten die tegen een eerlijke vergoeding willen helpen. Voor opdrachtgevers een verzekering dat het karwei snel en betrouwbaar geklaard wordt, voor onze Jobbers een fijne bijverdienste.

 

Actie: je eigen butler in het park

Even je ogen dicht. Stel je voor. Je ligt lekker in het park, de warmte van een dag zon in het gras. Vrienden om je heen, muziek erbij, drankje... Wacht, nee! De drank is op. Je maakt al aanstalten voor een plakkerig ritje naar de supermarkt (je bent niet de enige die nog dorst heeft). En dan ineens: een Jobber! Je spot hem al van ver, wenkt. Binnen no time is de deal rond: hij rijdt wel even naar de super voor jou, jij bepaalt wat je betaalt. Je zakt weer terug in het zachte gras en wacht. Niet lang: binnen de kortste keren heb je een heerlijke kouwe in je hand.

 

Dagdroom? Nee hoor. Op zaterdag 2 augustus is dat precies wat er gebeurt in het Vondelpark in Amsterdam. Jobado biedt 10 butlers aan die alle karweitjes van het parkpubliek zullen opknappen. Net zoals ze dat doen voor Jobado.nl. Drankje halen, troep ophalen, een rondje met de hond. Niks is te gek. Want Jobado.nl is dé marktplaats voor karweitjes.

 

Dicht bij huis

Een groeiende stapel strijkgoed. De heg die aan een snoeibeurt toe is. De auto die nodig gewassen moet. Allemaal karweitjes die op je liggen te wachten. Terwijl je eigenlijk nog die vergadering van morgen wil voorbereiden. Of gewoon gezellig een filmpje wil kijken met je gezin. Jobado.nl biedt de perfecte oplossing voor drukke mensen die toch graag alles op orde hebben. Het werkt heel simpel: je laat via de site of app weten wat er moet gebeuren en wat je daar voor betalen wil. Gekwalificeerde Jobbers bij jou in de buurt kunnen direct reageren. Iedere Jobber is bij inschrijving door ons gescreend, zodat je zeker weet dat je iemand in huis haalt die je kan vertrouwen. Binnen de kortste keren staat er iemand op de stoep en zijn je karweitjes geklaard.

 

“Binnen twee dagen was het gepiept”

Emile van Westing (34) liet zijn heg snoeien: “Ik wilde het snel gedaan hebben. Mijn agenda was overvol en ik had geen tijd om offertes op te vragen bij verschillende hoveniers. Via Jobado.nl was mijn heg binnen twee dagen weer keurig, en dat voor maar 35 euro.” De Jobber kreeg een prima beoordeling, zodat andere mensen weten dat ze hem gerust in kunnen huren. Emile: “Ik heb de smaak te pakken, het volgende karweitje staat er alweer op. Al het onkruid moet ook nog weg.”

 

Word zelf Jobber

Jobado.nl is ook een uitkomst voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Omdat je met plezier je timmertalent of je kookkunst te gelde maakt. Omdat je het leuk vindt je buren uit de brand te helpen. Of omdat je geld kan verdienen met een mooie klus. Met Jobado.nl heb je al die opdrachten binnen handbereik. Je biedt mee op karweitjes die jou liggen, tegen een prijs die jij redelijk vindt. Professional of hobbyist: wie goed werkt, wordt goed gewaardeerd. En je weet vooraf wat het oplevert.

 

Veilig en vertrouwd

Zodra het karwei naar tevredenheid is volbracht, maakt de opdrachtgever het afgesproken bedrag over naar Jobado.nl, en Jobado.nl zorgt voor een snelle, veilige uitbetaling. Geen cash, geen gepingel, gewoon een duidelijke afspraak waar iedereen zich prettig bij voelt.

 

 

www.jobado.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie