Jobbird.com: Nederlanders na vakantie op zoek naar andere baan
26-08-2013 15:46:08 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3767 | Tags:

Nederlanders gaan na de vakantie massaal op zoek naar een andere baan. Jan-Peter Cruiming, oprichter van Nationale Vacaturebank.nl en www.Jobbird.com: "Ieder jaar zien we in de cijfers direct na de vakantie een enorme toename van bezoekers en CV-plaatsingen. De vakantie is een periode van rust en reflectie. Men gaat nadenken of de baan nog wel bij hem of haar past, en trekt daar de conclusie uit."

 

Jobbird.com speelt op deze trend in om juist vandaag, het einde van de meeste vakanties, te beginnen met een grote en brede media campagne. Naast de radiospots, is Jobbird.com ook te zien in TV spots en op grote billboards langs de snelwegen bij onder anderen Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en op Schiphol.

 

Jan-Peter Cruiming, oprichter van Jobbird.com: "Doordat wij het grootste aanbod van vacatures van Nederland hebben, hebben werkzoekenden bij ons de grootste kans om een leuke baan te vinden. Dat is het thema ook van onze campagne."

 

Over Jobbird.com
Jobbird.com, de grootste vacaturebank van Nederland, met meer dan 40.000 vacatures. Meer dan 12.500 Nederlandse bedrijven plaatsen hier gratis hun vacatures online. Jobbird.com is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Zijn missie is de arbeidsmarkt weer transparant te maken, zodat vraag en aanbod elkaar weer kunnen vinden. Hij is onder andere auteur van Matchen tussen droom en daad, een ondernemersbiografie waarin hij (startende) ondernemers adviseert en zijn hoogte- en dieptepunten deelt. Tevens is hij aspirant kamerlid voor de Partij voor de Dieren en Co-host bij BNR Nieuwsradio. Jan-Peter Cruiming is ook initiator van het RTL-programma Droombaan voor 1 Dag, waarbij kandidaten voor één dag hun droombaan mogen uitoefenen. 

 

www.jobbird.com/nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                               Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76978