Jobflirters.com van start: anonieme cv's plaatsen en flirten
02-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3514 | Tags:

Anoniem je cv online plaatsen is sinds kort mogelijk op de website jobflirters.com. Door de anonimiteit van deze website kun je op zoek naar een nieuwe baan, zonder dat je werkgever hier achter komt. Op jobflirters.com plaats je gratis je cv, zonder je persoonlijke gegevens. Vervolgens kunnen potentiële werkgevers jouw anonieme cv bekijken. Wanneer een werkgever interesse heeft, kan deze met je flirten door via de site een bericht naar je te sturen. Voor werkgevers is -door de anonimiteit- het aanbod van potentiële werknemers veel groter dan op traditionele cv-websites.

 

Het idee van de website is ontstaan op basis van geluiden uit diverse takken van de arbeidsmarkt: mensen hadden wel interesse in een nieuwe baan, maar wilden hun cv niet op de traditionele cv-websites plaatsen, uit angst dat hun huidige werkgever hun cv zou kunnen vinden. Potentiële werkgevers hebben hier ook last van, zij weten immers niet welke mensen weg willen bij hun huidige werkgever.

 

De makers van de website hebben jobflirters.com als hobby opgestart; ze hadden al een website waarmee online verlanglijstjes beheerd (www.wilgraaghebben.nl) kunnen worden, daar is jobflirters.com nu aan toegevoegd.

 

Ondanks dat de website nu nog maar twee weken als Beta versie beschikbaar is, komen er nu dagelijks cv's bij. Het plaatsen van een anoniem cv is voor de werkzoekenden volledig gratis en dit zal het ook blijven. Werkgevers kunnen -zolang de website nog in de Beta versie is- gratis zoeken tussen de anonieme cv's en krijgen een aantal gratis flirt-credits aangeboden. Met deze flirt-credits kan de werkgever met interessante cv's flirten. Op termijn zullen deze flirt-credits aangeschaft moeten worden. 

 

www.jobflirters.com


 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie