JobsToday lanceert banensite voor vacatures die snel beschikbaar zijn
13-03-2014 13:49:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2894 | Tags:

JobsToday.nl is een vernieuwde banensite gespecialiseerd in vacatures die op korte termijn beschikbaar zijn. Het doel van JobsToday is tweeledig. Enerzijds biedt zij arbeidsintermediairs een extra kanaal waarmee zij hun vacatures sneller kunnen invullen. Anderzijds speelt zij in op de behoefte van een groeiende groep werklozen aan een snel beschikbare baan.

 

De crisis lijkt ten einde te komen, maar de spanning op de arbeidsmarkt houdt aan. Niet het ideale moment voor de introductie van een vernieuwde banensite, zou je zeggen. Martin Ipenburg, oprichter van JobsToday, denkt daar heel anders over. "Juist in deze economisch zware tijden is er een grote behoefte aan banen die op korte termijn beschikbaar zijn, de meeste werklozen willen immers liever vandaag dan morgen weer aan de slag. JobsToday voorziet in deze behoefte. Daarnaast geeft JobsToday toegang tot een interessant extra afzetkanaal voor arbeidsintermediairs, die er immers belang bij hebben om hun vacatures zo snel mogelijk in te vullen", aldus Ipenburg.

 

Met JobsToday kunnen arbeidsintermediairs hun vindbaarheid vergroten

De concurrentiestrijd tussen arbeidsintermediairs is hevig, veel bureaus vissen in dezelfde vijver. Van bekende, grote organisaties tot kleinere bureaus. Het succes van al deze bureaus valt of staat met hun vindbaarheid en naamsbekendheid; hun vindbaarheid hangt nauw samen met de vindbaarheid van de openstaande vacatures die zij aanbieden en is daarom cruciaal. Ipenburg: 'JobsToday biedt arbeidsintermediairs een extra afzetkanaal waarmee zij de kans op een snelle invulling van hun vacatures vergroten."

 

JobsToday vraagt van de arbeidsintermediairs een kleine maandelijkse bijdrage voor het onbeperkt publiceren van vacatures. "Er zijn weliswaar concurrenten die vacatures gratis plaatsen maar daarbij is de vindbaarheid van de vacatures vaak laag. Kwaliteit heeft een prijs, ook in deze markt", aldus Ipenburg, die met zijn ruime ervaring in de online recruitment branche goed weet hoe hij de vindbaarheid van de JobsToday vacatures kan optimaliseren.

 

Veel werklozen willen liever vandaag dan morgen weer aan het werk

Vooral de middenklasse wordt steeds meer getroffen door de crisis. Door de plotselinge financiële terugval en vaak hoge lasten willen deze mensen vaak zo snel mogelijk weer aan het werk. Hetzelfde geldt voor oudere werklozen die na een lange loopbaan bij dezelfde werkgever vaak de grootste moeite hebben met het vinden van een nieuwe baan. Ipenburg: "Wie zoekt naar de ideale baan kan lang blijven zoeken in deze tijden. Steeds meer werklozen zijn dan ook bereid om concessies te doen. Zij willen gewoon snel weer aan het werk, liever vandaag dan morgen. JobsToday maakt zijn naam waar en helpt hen hier graag bij!"

 

www.jobstoday.nl 

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!