Jochem van Gelder laat zien hoe makkelijk Nederlanders op te lichten zijn in Pas Oplichters bij SBS6
23-10-2013 12:49:27 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3786 | Tags:

 

Presentator Jochem van Gelder is vanaf 24 november te zien in het nieuwe programma Pas Oplichters. Een team van vier acteurs licht nietsvermoedende mensen op en ontfutselt argeloze burgers op geraffineerde wijze onder andere geld, auto’s en tv’s. Door alles met verborgen camera vast te leggen is de kijker overal getuige van. Pas Oplichters is vanaf 24 november om 21.30 uur te zien bij SBS6.

 

De zaken die aan het licht komen in Pas Oplichters zijn uit de praktijk en bekend bij politie en justitie. Naast het team van acteurs zal in elke aflevering een vermomde BN’er helpen met het oplichten van de nietsvermoedende mensen. Stel dat een mooie dame je vraagt om geld te lenen, omdat haar auto een wielklem heeft en zij met spoed naar haar zwangere zus in het ziekenhuis moet. Hoeveel mensen zullen in deze sluwe oplichtingzaak trappen? In elke aflevering geven politiewoordvoerder Bernhard Jens en Jochem van Gelder tips, zodat de kijker hier alerter op kan zijn.

 

Jochem van Gelder

Jochem is blij dat hij met Pas Oplichters mensen kan waarschuwen voor soortgelijke oplichtingpraktijken:“In het programma wordt duidelijk hoe makkelijk mensen erin trappen. Je denkt dat het jou niet zal overkomen, maar helaas blijkt niets minder waar. Met dit programma hopen we de kijker hiervan bewust te maken en geven we tips en tricks hoe ze dit kunnen doorzien en voorkomen”.

 

Pas Oplichters vanaf 24 november om 21.30 uur bij SBS6

Pas Oplichters wordt geproduceerd door Talpa.

 

www.sbs6.nl/pasoplichters 

www.sbs6.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie