Joost van Liemt naar Energize Amsterdam
23-10-2013 13:41:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3914 | Tags:

Joost van Liemt gaat Energize versterken als Strategy Director en als lid van het management team. Joost werkte hiervoor als creative director bij .bone en Euro RSCG.

 

Hiervoor was hij partner en creative director van Bikker Communicatie en is hij Bikker Interactieve Media gestart, de voorloper van Euro RSCG 4D (tegenwoordig Havas). Als creative director maakte hij veel internationaal, prijswinnend werk voor onder andere Nokia, ABN AMRO, Nuon en InShared.

 

Over zijn komst naar Energize zegt Joost: "Ik heb gekozen voor lef. Voor een bureau met mensen die durven. Want met die instelling help je opdrachtgevers verder. Niet voor even, ook op lange termijn."

 

Met zijn komst is de bureaudirectie van Energize compleet. Die bestaat momenteel uit creative director Richard de Jong (ex-CD/oprichter Qi, ex-CD FHV BBDO), account director Jack Gnodde (ex-AD Lemz, Tribal DDB en Indie) en Klaas Weima (oprichter en managing director Energize).

 

Klaas Weima over Joost: "Met de komst van Joost van Liemt haalt Energize een absolute vakman in huis met meer dan 30 jaar ervaring. Joost stond aan de wieg van digitale communicatie en won vele prijzen met onder andere de klassieker Nokia Games. De bureaudirectie is nu compleet, waardoor we we verder kunnen bouwen aan onze internationale groeistrategie en bekendheid."

 

Joost van Liemt is columnist bij het Nederlands MediaNetwerk

 

www.energize.nl

www.facebook.com/EnergizeNL

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie