Jos en Max Verstappen bij AutoWeek College in De Kartfabrique
26-08-2014 15:21:48 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4003 | Tags:

 

AutoWeek heeft Jos en Max Verstappen gestrikt voor het zesde AutoWeek College. Op 26 september spreken de veelbesproken racende vader en zoon op een toepasselijke locatie, De Kartfabrique in Utrecht.

 

AutoWeeks Adjunct-hoofdredacteur Sandor van Es, zelf ook autosportcoureur, interviewt Jos en Max Verstappen, en er kunnen vragen vanuit de zaal worden gesteld. Vanzelfsprekend komt Max’ verrassende overgang naar het F1-team van Scuderia Toro Rosso uitgebreid aan bod.

 

Na afloop van het interview zullen beide coureurs in de kart stappen om het op de vernieuwde baan van De Kartfabrique tegenelkaar op te nemen, en is er ruimte voor foto’s en handtekeningen.

 

Voor dit bijzondere AutoWeek College zijn maximaal 150 plekken beschikbaar. De inschrijving hiervoor start 6 september via de website van AutoWeek, informatie daarover wordt bovendien gepubliceerd in AutoWeek 36. Abonnees krijgen voorrang bij de selectie van de aanmeldingen.

 

AutoWeek organiseert elke twee maanden een College, wisselend voor lezers en zakelijke relaties. Eerder waren onder meer BMW’s designdirecteur Adrian van Hooydonk, energieprofessor Ad van Wijk, Opels topdesigner Ivo van Hulten en voormalig topcoureur Gijs van Lennep te gast.

 

www.autoweek.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie