Julia Fiereg office manager PR STUNT
07-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6073 | Tags:

Julia Fiereg (31) is in dienst getreden bij PR STUNT. Deze alleskunner is aangetrokken om PR STUNT achter de schermen nog strakker te organiseren. Binnen het team leidt Fiereg alles in goede banen wat betreft operations, HR en management assistentie. PR STUNT is expert in onconventionele marketing die verbaast en bijblijft. Voor organisaties en merken met karakter zoals Marmite, Spotify, Oxxio, Netflix en T-Mobile zorgt ze voor impactvolle brand experiences. Inmiddels bestaat het vaste team uit zeven stunters.

 

Fiereg begon haar loopbaan op filantropische wijze, in de vorm van een stage bij stichting Return to Sender. Verder charitatief werk verrichtte zij als consultant voor the SEED Foundation, om daarna als recruiter aan de slag te gaan bij Sennasearch. Fiereg maakte kennis met de bureauwereld als projectmanager bij green campagnebureau Professional Passionates. Binnen PR STUNT zal zij het team en management gaan ondersteunen als office manager/ management assistente. Fiereg heeft een bachelor in Europese Studies en een Master American Studies afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Over PR STUNT
PR STUNT is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en volledig organiseren van brand experiences. Vormen als PR-stunts, guerrillamarketing en impactvolle events staan hierin centraal. Door op creatieve manier op te vallen, vraagt PR STUNT aandacht voor organisaties en merken. Het karakter van merken en organisaties staat hierbij centraal. PR STUNT is een initiatief van Het PR Bureau en Buro Benk en gevestigd op de Henri Polaklaan te Amsterdam.

 

www.prstunt.nl