Jury en shortlist bureaus bekend Volkskrant Creative Press Challenge
10-09-2013 09:21:59 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4311 | Tags:

http://www.tonverlind.nl/wp-content/uploads/2013/07/volkskrant_logo_zw.jpg

 

De Volkskrant maakt vandaag bekend wie plaatsneemt in de jury en welke reclamebureaus worden uitgenodigd om mee te doen aan de Creative Press Challenge. Een unieke competitie die reclamemakers uitdaagt om terug te keren naar de kern. Terug naar één idee gevat in één briljante advertentie voor Free Press Unlimited, een goed doel dat de redactie na aan het hart ligt. De winnaar krijgt een exclusief interview in de Volkskrant. Daarnaast wordt het winnende werk geproduceerd, geplaatst in de Volkskrant en ingezonden naar Cannes.

 

De juryleden

De deskundige jury bestaat uit Leon Willems (CEO Free Press Unlimited), Chris Buur (chef ‘V’ de Volkskrant), André Matarazzo (Executive Creative Director Sid Lee), Alvaro Sotomayor (Creative Director W+K Amsterdam) en David Snellenberg (Owner Dawn). De juryleden bepalen samen, voornamelijk op basis van de kracht van het idee, de winnaar.

 

Shortlist bureaus

Bij een selectie van 40 reclamebureaus valt vandaag voor de Creative Director(s) een uitnodiging op de mat. Zij worden door Philippe Remarque, hoofdredacteur van de Volkskrant, gevraagd om hun meest veelbelovende talent te selecteren voor deelname aan de Creative Press Challenge. Dit talent kan zich tot en met 29 september met een unieke inlogcode registreren via de site. Ook worden de wildcard winnaars vandaag op de hoogte gesteld.

 

Eén extra wildcard

Er is nog één extra wildcard beschikbaar gesteld. Creatieven werkzaam bij een Nederlands reclamebureau kunnen tot en met vrijdag 13 september een briljante mail sturen naar info@creativepresschallenge.nl om kans te maken op deze wildcard.www.creativepresschallenge.nl

www.persgroepadvertising.nl

www.vk.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie