Just Give Me A Reason van P!nk door Sky luisteraars verkozen tot beste #1 hit
31-10-2013 19:46:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3394 | Tags:

Luisteraars van Sky verkiezen de hit Just Give Me A Reason van zangeres P!nk ft. Nate Ruess tot ultieme #1 hit. De zangeres staat bovenaan de Sky Radio #1 Top 101, een lijst met de beste nummer 1-hits ooit gemaakt, samengesteld door de luisteraars van Sky. P!nk verslaat hiermee de Britse zangeres Adele, die voorgaande twee edities op de eerste plek stond. 

 

De non-stop muziekzender staat morgen op 1-11 in het teken van nummer 1-hits. In de #1 Top 101 hoor je artiesten die dit jaar een nummer 1-hit in Nederland scoorden, als Robin Thicke, Niels Geusebroek, Pharrell Williams en Avicii. Maar ook klassiekers Dromen Zijn Bedrog van Marco Borsato, I Would Stay van de band Krezip en Michael Jacksons Beat It staan in de lijst. Kortom: de grootste #1 hits ooit gemaakt!

 

De Top 5 ziet er als volgt uit:

1. Just Give Me A ReasonP!nk ft. Nate Ruess

2. Rolling in the DeepAdele

3. Feel Robbie Williams

4. Wake me Up Avicii

5. Bohemian RhapsodyQueen

 

De #1 Top 101: vrijdag 1 november van 09.00 tot 17.00 uur bij Sky Radio. De podcast van de lijst is na afloop gratis te downloaden via de site.

 

Sky Radio
Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. .

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.skyradio.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie