JVR en Creative Technology samen verder als Creative Technology Holland
30-04-2014 15:34:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4039 | Tags:

Per 1 mei gaan JVR en Creative Technology samen verder onder de naam Creative Technology Holland. De nieuwe organisatie zal onder één merknaam de markt bedienen en wordt met deze organisatieverandering het hoofdkantoor van het Europese continent. Creative Technology Holland valt onder de wereldwijd opererende beursgenoteerde Avesco Group. Het samengaan van de twee zusterbedrijven heeft geen gevolgen voor het personeel.

 

De reden van het samengaan van de twee organisaties is helder. Los van efficiency- en synergievoordelen wordt de marktpositie van CT Holland duidelijk en transparanter: één loket voor alle live events, sport & entertainment, corporate en broadcast activiteiten.

 

‘JVR is met name bekend van de corporate events en broadcast, Creative Technology Holland van onder andere de live events & entertainment. Door alle activiteiten samen te voegen onder één noemer krijgen we één duidelijke naam en positie in de markt en kunnen we de synergie benutten,’ aldus CT Holland directeur Jeroen Jongenelen. ‘Door onze krachten te bundelen kunnen we ons nog beter als sterk merk profileren en positioneren, zowel nationaal als internationaal’. 

 

Creative Technology Holland zal de landelijke markt blijven bedienen vanuit de huidige locaties, te weten Roosendaal, Barendrecht en Hilversum. Alleen de naam verandert. ‘We zijn ons er van bewust dat een bekende naam gaat verdwijnen. JVR is immers al jarenlang een begrip. Maar we zijn er van overtuigd dat we als één grote Creative Technology Holland familie, de markt nog beter kunnen bedienen,’ besluit Jongenelen.

 

Creative Technology groep Creative Technology is een van de wereldspelers op het gebied van audio, video en technische ondersteuning bij grote evenementen. Creative Technology heeft vestigingen in  Europa, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en Azië. Creative Technology Holland met hoofdvestiging in Roosendaal wordt het Europese continentale hoofdkantoor van Creative Technology Europe.

 

www.ct-group.com

 

 

Banner