Kega ontwikkelt website Mallett Antiques
12-06-2014 07:34:03 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3080 | Tags:

 

The most glamorous antiques shop in the world. Zo omschrijft het Engelse antiekhuis Mallett zichzelf. Kega ontwikkelde in nauwe samenwerking Fabrique [merken, design & interactie] de nieuwe website en webshop mallettantiques.com: een museum waar je de spullen gewoon kan kopen.

 

Mallett is gespecialiseerd in 18de- en 19de-eeuws Engels antiek. Met vestigingen in Londen, New York en Hongkong richt de antiquair zich op professionele verzamelaars en gefortuneerde particulieren.

 

Het stijlvolle en chique ontwerp van de nieuwe site ondersteunt het exclusieve karakter van Mallett. De website combineert e-commerce met kennis van zaken en exclusiviteit. Een uitgebreide encyclopedie vertelt alles over makers, technieken, perioden en stijlen. Daarnaast bevat de site de volledige geschiedenis van het antiekhuis zelf.

 

Tegelijkertijd maakt de site Mallett tot als de belangrijkste online speler in hun segment. Mallett is de eerste antiekhandel ter wereld in het exclusieve segment waar de klant de kunstobjecten ook online kan kopen. Tot 20.000 pond - Lower Value Items - in de wereld van Mallett - zijn alle aankopen zelfs direct af te rekenen. Mallettantiques.com is museum en webshop in één.

 

www.mallettantiques.com

www.kega.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie