Kersthits op MyRadio
28-11-2013 15:12:38 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3605 | Tags:

Het mag weer: ongegeneerd meezingen met de grootste kersthits aller tijden! Vanaf vandaag is het speciale station Kersthits van MyRadio namelijk weer terug.

 

Een kleine vier weken voor kerst zijn veel winkels, bedrijven en huiskamers al volop in kerststemming. Het nieuwste MyRadio-station zal de kerstsfeer in Nederland alleen nog maar verder verhogen. Op het station Kersthits zijn natuurlijk alle bekende kerstklassiekers non-stop te horen, van Last Christmas van Wham! tot Coldplay’s Christmas Lights en van Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You tot Bing Crosby’s White Christmas.

 

Music Director Peter Meerveld van MyRadio: “Bijna elke band of artiest heeft wel een kerstnummer op zijn repertoire staan. Het station Kersthits van MyRadio is dan ook een feest der herkenning en dé perfecte soundtrack tijdens het opzetten van de kerstboom, het voorbereiden van het kerstdiner of om nu gewoon alvast lekker in een optimale kerststemming te komen!

 

MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.myradio.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie