KickOffTalent lanceert crowdfunding based talenten stimulatie platform
03-04-2014 12:33:36 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3658 | Tags:

Op 4 april lanceert KickOffTalent haar nieuwe Crowdfunding concept op kickofftalent.nl. KickOffTalent is een uniek talenten stimulatie platform waarbij crowdfunding, talenten on- en offline een kans biedt op succes.

 

Het Concept

Het barst van het talent in Nederland! Er gaat echter veel talent verloren omdat de financiële middelen ontbreken om het talent te laten groeien.

 

Zonde voor het talent zelf... maar ook voor de (potentiële) fans. Fans beschikken immers over een hoge gunfactor jegens het talent en zijn graag bereidt om het talent te steunen en zo deel uit te maken van hun succes.

 

KickOffTalent wil hierbij een centrale rol te spelen als platform. Wij helpen talenten hun doelen te verwezenlijken via de donated-based-crowdfunding projecten en bieden tevens de mogelijkheid ervaring en kennis op te doen via de KickOffTalent events en workshops waar de talenten zichzelf kunnen promoten. Zo gaat KickOffTalent verder dan de bestaande online crowdfunding platformen.

 

Door de interactie tussen fans en talent op kickofftalent.nl ontstaat er een chemie waar de gunfactor een centrale rol speelt. Het talent krijgt zo de kans om zijn of haar project te promoten en op die wijze fondsen te vergaren waarmee hij of zij datgene kan gaan doen om zijn of haar talent verder te ontplooien. De donerende fans krijgen hier een leuk projectgerelateerde tegenprestatie voor terug. Dit kan varieren van een gesigneerde cd tot aan een privé concert. Het talent mag de tegenprestatie zelf verzinnen.

 

Donateurs / fans komen zo in contact met hun idool en gaan deel uitmaken van het succes!

 

KickOffTalent richt zich op een groot aantal doelgroepen, talenten kunnen hun projecten kwijt in de categorieën muziek, dans, film-video, show, foto, koken, gaming, fashion, kunst, theater, publish, tech, design en uiteraard sport!

 

Opkomende markt

Mede door de terughoudendheid van de banken is de crowdfunding markt momenteel enorm in opkomst en de oprichters van KickOffTalent, Marius Droppert en Andre de Boer, willen met dit vernieuwende concept een prominente plaats verwerven in deze snel groeiende markt.

 

In de loop van dit jaar zal KickOffTalent haar concept internationaal gaan uitrollen te beginnen in Belgie.

 

www.kickofftalent.nl