Kieskeurig.nl lanceert geheel nieuwe website
24-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3553 | Tags:

Nederlands meest betrouwbare en onafhankelijke vergelijkingssite Kieskeurig.nl lanceert vandaag een geheel nieuwe en verbeterde website. Daarnaast wordt het assortiment de komende maanden uitgebreid met een groot aantal nieuwe producten en productcategorieën. Met deze veranderingen speelt Kieskeurig.nl in op de behoefte van consumenten aan gemak, inspiratie, gebruiksvriendelijkheid en de vraag naar een optimaal productaanbod.

 

Nieuwe responsive site

Met de komst van de nieuwe website is niet alleen de look & feel van Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be aangepast, maar is ook de zoekmachine volledig geoptimaliseerd. Daarnaast zijn Kieskeurig.nl en Kieskeurig.be volledig ‘responsive’ gemaakt, waarbij de weergave zich automatisch aanpast aan de schermafmetingen van het (mobiele) apparaat waarop de site wordt getoond.

 

Nieuwe producten en productcategorieën op Kieskeurig

Naast de komst van de nieuwe site verschijnen er in versneld tempo nieuwe producten en productcategorieën op Kieskeurig.nl. Vanaf komende week is onder andere ook ‘alles voor je tuin, alles om te klussen, drogisterijproducten en cosmetica’ op Kieskeurig.nl te vinden. De komende maanden wordt dit aanbod uitgebreid naar ruim 25 miljoen producten.

 

Mirelle Bos, Manager Comparison Sanoma: “Ons doel is de consument zo goed mogelijk te helpen met hun aankoop, hetgeen impliceert dat wij continu ons product moeten verbeteren, maar ook het assortiment moeten verbreden. De eerste stap is dat de site vernieuwd en volledig responsive is. Of een consument Kieskeurig.nl nu thuis bekijkt op zijn desktop, of onderweg op telefoon of tablet; al onze tools dragen nu bij aan het zo makkelijk mogelijk maken voor de consument. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat de consument overal en altijd tot de beste koop komt.”

 

 

Advertentiemogelijkheden op Kieskeurig.nl

Meer weten over advertentiemogelijkheden op Kieskeurig.nl? Neem dan contact op met het salesteam: 088 556 7777 of sales.nl@sanoma.com

 

 

www.kieskeurig.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie