Kim-Lian van der Meij maakt overstap naar SBS6
19-11-2013 11:57:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3029 | Tags:

Kim-Lian van der Meij gaat per 1 januari aan de slag als presentatrice bij SBS6. Naast een aantal nieuwe programma’s, waaronder grote shows, gaat zij het presentatieteam van Show Vandaag versterken.

 

Kim-Lian begon haar carrière als succesvol popzangeres en scoorde met haar debuutsingle Teenage superstar een internationale hit. Met maar liefst 9 musicals op haar naam is zij inmiddels ook uitgegroeid tot één van de grootste musicalsterren van ons land. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen jaren bewezen als allround presentatrice voor jeugdprogramma’s en als leading lady in vele avondvullende live amusementsprogramma’s. Zo presenteerde zij vorige maand nog de Televizier Ring.

 

“Ik verheug me enorm op het avontuur bij SBS”. zegt Kim-Lian zelf over haar overstap.” Ik ben dankbaar voor een aantal geweldige en leerzame jaren bij de AVRO en ben ik enorm trots en blij dat ik nu bij SBS een nieuwe stap kan maken. Show Vandaag is leuke nieuwe uitdaging en iets wat ik nog niet eerder heb gedaan; een dagelijks live programma in een ontspannen setting. SBS biedt mij naast Show Vandaag de mogelijkheid om mijn grenzen te verleggen met een aantal zeer bijzondere projecten in het vooruitzicht”.

 

“Kim-Lian is een bijzonder multi-talent die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld als presentatrice” zegt directeur televisie Remko van Westerloo. ”Zij weet met haar enthousiasme, inlevingsvermogen en echtheid te overtuigen. Kim past buitengewoon goed bij SBS6 en ik ben zeer blij met haar komst naar de zender.”

 

Show Vandaag
Naast Beau van Erven Dorens, Cynthia Abma, Marlayne Sahupala en Kees Tol is Kim-Lian de vijfde persoon in het presentatieteam van het dagelijkse Show Vandaag. Show Vandaag is iedere werkdag om 17.30 uur te zien bij SBS6.

 

Show Vandaag iedere werkdag van 17.30 - 18.30 uur bij SBS6

 

www.sbs6.nl/showvandaag 

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie