Kluwer introduceert Collecties Expert
19-11-2013 13:05:05 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3294 | Tags:

Kluwer Nederland, onderdeel van de wereldwijde informatiedienstverlener Wolters Kluwer, introduceert online kennispakketten onder de naam: Kluwer Navigator Collecties Expert.

 

Deze Collecties vormen een aanvulling op het ruime aanbod van reeds bestaande online Kluwer Navigator Collecties (Basis en Compleet). Een Collectie Expert omvat de volledige inhoud van een Collectie Compleet plus een integraal doorzoekbaar (XML) boekenpakket. Het boekenpakket zal voordurend worden bijgewerkt door bestaande titels te updaten en nieuwe titels toe te voegen.

 

De Collecties Expert zijn  toegankelijk via de Kluwer Navigator en via de Content Integrators. De Kluwer Navigator is het geavanceerde online platform dat toegang biedt tot alle relevante vakinformatie van Kluwer. De inhoud wordt aan onze klanten aangeboden in de vorm van Collecties die aansluiten op de informatiebehoefte van onze doelgroepen. Begin 2012 heeft Kluwer de Collecties geïntroduceerd. Online totaalpakketten waarin alle beschikbare bronnen per rechtsgebied aan elkaar zijn gekoppeld. Kluwer heeft deze Collecties ontwikkeld voor diverse beroepsgroepen waaronder advocaten.

 

Met de introductie van Collectie Expert heeft Kluwer honderden juridische boektitels online toegankelijk en integraal doorzoekbaar gemaakt. Kluwer biedt nu de meest volledige en meest complete online kennispakketten voor de advocatuur. Hiermee heeft Kluwer een volgende stap gezet op weg naar volledig online uitgeven en biedt Kluwer een zeer interessant en hoogwaardig product voor de leading professional  die hoge eisen stelt aan de actualiteit en compleetheid van zijn informatie pakket.

 

Over Kluwer
Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals, kenniswerkers zoals juristen, financieel specialisten en ambtenaren. Als grootste online uitgeverij en informatiedienstverlener in Nederland stellen wij deze informatie op allerlei manieren beschikbaar. Via Kluwer Navigator, portals, software, apps, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, e-studies, trainingen en opleidingen. Kluwer is onderdeel van Wolters Kluwer. 

 

www.kluwer.nl

www.wolterskluwer.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie