Kluwer introduceert SmartNewz Arbeidsrecht
21-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4273 | Tags:

 

Kluwer, onderdeel van de wereldwijde informatiedienstverlener Wolters Kluwer, introduceert SmartNewz Arbeidsrecht. Een nieuwe benadering van juridisch nieuws. Ontwikkeld  voor juristen gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

 

Advocaten en juristen willen niets missen maar komen tijd tekort om bij te blijven. Ze hebben behoefte aan de zekerheid dat ze altijd en overal over het juiste en volledige nieuws op hun rechtsgebied beschikken. Het huidige aanbod van juridisch nieuws sluit onvoldoende aan bij deze specifieke behoefte. Er is te veel nieuws en het nieuwslandschap is ondoorzichtig.

 

Daarom heeft Kluwer SmartNewz ontwikkeld, een complete juridische nieuwssite waarin een selectie wordt gepresenteerd van actueel, relevant en door een juridische vakredactie samengevat nieuws, dat op basis van de eigen specifieke interesses kan worden uitgebreid. Uitspraken en kamerstukken kunnen eenvoudig worden gevolgd. Uniek is de mogelijkheid te schakelen tussen de  selectie en het complete nieuwsaanbod. Ten slotte is het nieuws verrijkt met links naar bronnen - o.a. in de Navigator - en relevante artikelen. De redactie houdt voor SmartNewz meer dan 250 bronnen bij. SmartNewz komt in de loop van het jaar beschikbaar op de andere rechtsgebieden.

 

Denise Koopmans, managing director van Business Unit Legal: “SmartNewz is ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten en past perfect in onze strategie: een klantgedreven innovatie die het werkproces van juristen efficiënter en plezieriger maakt. Onze overall doelstelling is onze klanten per rechtsgebied van volledige informatie en adequate tools te voorzien.”

 

Advocaten en juristen kunnen gratis kennismaken met SmartNewz Arbeidsrecht en een proefabonnement aanvragen via kluwer.nl/smartnewz. In de loop van 2014 komt SmartNewz beschikbaar voor andere rechtsgebieden.

 

www.kluwer.nl/smartnewz