Kluwer introduceert Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht
16-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4009 | Tags:

Kluwer Nederland, onderdeel van de wereldwijde informatiedienstverlener Wolters Kluwer, introduceert Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht. Hiermee is de 30e titel van deze zeer bekende en succesvolle serie voor juristen een feit.

 

In 1990 verscheen het eerste deel van Tekst & Commentaar Tekst & Commentaar Nieuw Burgerlijk Wetboek. Sindsdien zijn er vele nieuwe titels bijgekomen waarvan Aanbestedingsrecht de nieuwste uitgave is. De aanleiding voor deze uitgave is de in werking treding van de Aanbestedingswet 2012 op 1 april 2013. Hiermee werd een uniform kader geschapen voor de aanbestedingswereld. Het boek is bestemd voor advocaten, bedrijfsjuristen, juristen en adviseurs werkzaam bij aanbestedende instanties en bedrijven die hun opdrachten via aanbesteding verkrijgen. Andere delen van Tekst & Commentaar die in relatie staan tot Aanbestedingsrecht, zijn Bouwrecht en Vermogensrecht.

 

Het boek is tot stand gekomen onder redactie van prof. mr. J.M. Hebly (advocaat Amsterdam, hoogleraar Leiden), prof. mr. E.R. Manunza (hoogleraar Utrecht) en prof. mr. W.H. van Boom (hoogleraar Leiden). Daarnaast hebben circa 20 vooraanstaande auteurs afkomstig uit de advocatuur, meegewerkt aan de inhoud van dit boek. Naast de Aanbestedingswet 2012 (inclusief commentaar), bevat dit boek ook het Aanbestedingsbesluit (inclusief commentaar), de Gids Proportionaliteit en een register. De omvang is 473 bladzijden, het boek is gebonden en is onderdeel van de blauwe deelserie “burgerlijk recht”. De prijs van het boek is 85 euro (incl. BTW). Naast een papieren versie is het boek ook verkrijgbaar als online versie, e-book en als app. “Aanbestedingsrecht” is leverbaar via kluwer.nl of via de gespecialiseerde boekhandels.

 

Tekst & Commentaar Aanbestedingsrecht is ook opgenomen in de Collectie Vastgoedrecht tezamen met de Tekst & Commentaardelen Bouwrecht, Huurrecht, Nieuw Pachtrecht en Ruimtelijk Bestuursrecht.

 

Begin 2012 heeft Kluwer de Collectie Vastgoedrecht geïntroduceerd. Een online totaalpakket waarin alle beschikbare bronnen op het gebied van vastgoedrecht zijn opgenomen. Kluwer heeft de Collectie Vastgoedrecht speciaal ontwikkeld voor advocaten, bedrijfsjuristen en notarissen. Deze Collectie is zoals te doen gebruikelijk toegankelijk via de Kluwer Navigator en via de Content Integrators. De Kluwer Navigator is het geavanceerde online platform dat toegang biedt tot alle relevante vakinformatie van Kluwer.

 

Om de komst van deze 30e titel te vieren, heeft de marketingafdeling van Kluwer een feestelijke actie bedacht waarbij 30 overheerlijke slagroomtaarten worden weggegeven. Klanten kunnen deelnemen via de actiepagina op kluwer.nl/tekstencommentaar.  

 

Over Kluwer
Kluwer levert vakgerichte informatie aan kritische professionals, kenniswerkers zoals juristen, financieel specialisten en ambtenaren. Als grootste online uitgeverij en informatiedienstverlener in Nederland stellen wij deze informatie op allerlei manieren beschikbaar. Via Kluwer Navigator, portals, software, apps, tijdschriften, boeken, nieuwsbrieven, e-studies, trainingen en opleidingen. Kluwer is onderdeel van Wolters Kluwer.

 

www.kluwer.nl

www.wolterskluwer.com 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie