Kom de nieuwe MINI niet bekijken in Amsterdam
31-12-2013 14:13:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3320 | Tags:

 

In het voorjaar van 2014 komt de nieuwe MINI. Het eerste exemplaar van die nieuwe MINI is heel even in Nederland. Hij staat deze week in de MINI Brand Store aan het Leidseplein in Amsterdam. En daar kun je hem niet komen bekijken. Dat is natuurlijk geen nieuws, maar je kunt de auto wel komen beleven met al je andere zintuigen. Voel de lijnvoering. Of ga lekker zitten en zak weg in het vers geurende leer. Neem het geluid van de ronkende motor of het vallende portier in je op. Kortom, je kunt ervan genieten. En je weet niet wat je ziet.

 

"MINI is eigenwijs, alle communicatie moet uniek voor het merk zijn. Daar vonden wij de uitnodiging Kom de nieuwe MINI niet bekijken wel aan voldoen", aldus Lucas Stalman. Hij is met bureau FEL verantwoordelijk voor het concept en de uitvoering van de actie. "De nieuwe MINI staat aankomend voorjaar in de showroom. Tot die tijd willen we het wachten zo leuk mogelijk maken, met exclusieve nieuwtjes en originele evenementen. Daar is dit een goed voorbeeld van", gaat Stalman verder. "Als je zicht ontnomen wordt, ga je automatisch je andere zintuigen veel beter benutten. Het is een kans om op een unieke manier kennis te maken met de auto, want er gebeurt nog veel meer dan alleen even ruiken en voelen. Ik beloof dat je met een glimlach naar buiten komt."

 

Iedereen die de experience heeft doorlopen, krijgt na afloop bovendien een aardige verrassing te verwerken. Wat dat is kun je tot en met 5 januari, meemaken in de MINI Brand Store (Leidseplein 31 in Amsterdam).

 

www.bemini.nl

www.felconcepts.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                     Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/80391