KPN introducee?rt als eerste in Nederland Begin Gemist; gratis bij publieke omroep, betaald bij RTL en SBS
07-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3799 | Tags:

 

 

Niet meer het begin van een programma missen. Daar zorgt KPN voor met de komst van Begin Gemist. Met deze nieuwe extra dienst kunnen klanten met Interactieve TV van KPN met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn binnengevallen. KPN is de eerste TV-provider in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbiedt. Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober gefaseerd beschikbaar voor klanten met Interactieve TV.

 

Wie kent het niet: tijdens het zappen, later in een leuke serie, het nieuws of ander spannend programma binnenvallen, waardoor je het verhaal niet meer kunt volgen. Of dat je het begin van je favoriete tv-programma hebt gemist, omdat je kind om aandacht vraagt of omdat je later thuiskomt. Je had zo graag het begin willen zien; een verhaal is immers pas compleet wanneer je het begin ook weet. Vanaf 28 oktober kan dat verleden tijd zijn voor klanten van KPN, want dan introduceert KPN de nieuwe dienst Begin Gemist.

 

Deze nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8, SBS, Veronica en Net5 is de dienst betaald. In samenwerking met tv-zenders wordt bepaald welke programma’s opnieuw kunnen beginnen en als er betaald moet worden hoeveel dit is. De programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV.

 

Beschikbaarheid Begin Gemist
Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober in fases beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Dit gaat totaal 5 maanden duren. In deze periode zijn alle klanten automatisch overgezet naar nieuwe software of hebben ze een aanbod gehad om hun tv-ontvanger(s) om te ruilen, nodig om Begin Gemist te kunnen gebruiken.

 

TV-kijken zoals het je uitkomt
KPN verbetert continu haar producten en diensten en heeft sinds de introductie van Interactieve TV in 2006 steeds nieuwe extra’s toegevoegd, zoals Live TV-pauzeren, Opnemen Pakket, Programma Gemist en Interactieve TV Online (voor tv-kijken op tablet, laptop, pc en smartphone). Sinds 1 oktober kunnen klanten met Interactieve TV van KPN ook naar Film1 kijken. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om herhaalde opnames van je favoriete serie in te plannen; elke keer opnieuw de opname instellen is daarmee niet meer nodig. Met al deze extra diensten kunnen klanten tv-kijken zoals het hen uitkomt.

 

www.kpn.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie