Kranten en tijdschriften binnenkort beschikbaar via X-CAGO op Myjour
21-02-2014 11:56:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3047 | Tags:

X-CAGO heeft aangegeven een strategische samenwerking aan te gaan met Myjour, een aanbieder van content (artikelen) van tal van uitgevers en auteurs aan eindgebruikers via haar Myjour.com platform. Door deze samenwerking zijn straks artikelen uit The Times en de Wall Street Journal beschikbaar als pay per article.

 

Koos Hussem, CEO van X-CAGO : "Wij hebben met belangstelling de experimenten op de Nederlandse markt van partijen als Myjour, eLinea en Blendle gevolgd. Samen met een aantal Nederlandse uitgevers hebben wij uitgebreid gekeken naar hun business model, techniek, usability, lange termijn visie, power to execute en toepasbaarheid in het buitenland. Ons onderzoek heeft geresulteerd in het aangaan van een strategische samenwerking met Myjour."

 

Hij vervolgt: "In april van dit jaar zal content van The Times en de Wall Street Journal beschikbaar komen in Myjour, maar ook andere buitenlandse uitgevers hebben aangegeven interesse te hebben deel te nemen op het Nederlandse Myjour platform. Daarnaast is ons gebleken dat ook in het buitenland interesse is in het Myjour initiatief. Wij zullen samenwerken met Myjour om dit te realiseren."

 

www.x-cago.com

www.myjour.com   

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam