KRO-gidsen belonen abonnees extra met nieuw spaarprogramma
18-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4467 | Tags:

Vanaf vandaag kunnen abonnees van Mikro Gids en KRO Magazine meedoen aan VoordeelSparen.nl. Dit unieke online spaarprogramma richt zich speciaal op abonnees en kopers van tijdschriften. Men spaart wekelijks VoordeelPunten voor korting op mooie producten en uitjes in de webshop op VoordeelSparen. “Onze abonnees zijn over het algemeen langlopende abonnees. Om hen extra te belonen voor hun loyaliteit hebben we gekozen voor dit programma” aldus Christel Verhoeven, Marketing Manager. VoordeelSparen is een spaarprogramma van Sanoma waaraan verschillende titels, waaronder Libelle en Margriet deelnemen.

 

"Al jaren krijgen we van onze trouwe abonnees vragen naar aanleiding van onze werfacties. Men wil graag worden beloond voor de loyaliteit en dat doen we nu onder andere met VoordeelSparen. Met VoordeelSparen hoeft de abonnee alleen maar een profiel aan te maken op de site en zijn of haar abonnement te koppelen. Ze sparen hierna automatisch elke week VoordeelPunten. Ook de andere aangesloten titels geven recht op punten. Men kan zoveel abonnementen koppelen als men heeft. Daarbij geven ook los gekochte edities recht op punten door de code in het betreffende nummer in te voeren op de site. “Op deze manier duurt het geen jaren voordat je echt iets leuks bij elkaar hebt gespaard."

 

In oktober 2014 heeft Sanoma het online loyalty-programma VoordeelSparen gelanceerd. Inmiddels sparen meer dan 130.000 abonnees en kopers van tijdschriften VoordeelPunten voor hoge kortingen op mooie producten en leuke dagjes uit. De VoordeelSparen-shop biedt een gevarieerd, aantrekkelijk en wisselend assortiment. Van badjas tot pastamachine, van schoonheidsbehandeling tot trendy tas. Deelnemende merken zijn Libelle, Margriet, AutoWeek, Viva, Flair, Zin, Story, KRO Magazine, Mikro Gids en Het Testpanel. Aanmelden is gratis en abonnees sparen na koppeling van hun abonnement gratis mee.

 

www.voordeelsparen.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie