TamTam ontwikkelt KvK app
12-06-2014 05:10:05 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3468 | Tags:

Na het vernieuwen van de website van de Kamer van Koophandel, heeft TamTam ook een nieuwe KvK app ontwikkeld. Dit past helemaal bij de vernieuwde online strategie van de Kamer van Koophandel, waarin zij de online vertaalslag maakt naar de gebruiker en haar diensten. Ondernemers kunnen met de app het volledige Handelregister raadplegen en controleren met wie hij zaken doet. 

 

Hoe vaak komt het niet voor dat je even snel een bedrijf wil checken bij de Kamer van Koophandel? Hoe makkelijk zou een app zijn die je snel van deze informatie kan voorzien? De KvK app maakt dit heel makkelijk! Je opent de app, typt de bedrijfsnaam in en kiest of je een summier of uitgebreid uittreksel wil inzien. Dit uittreksel kan je vervolgens naar jezelf mailen. 

 

Waarom starten met alleen uittreksels inzien en downloaden? Simpel: de meeste bezoekers komen naar de website van de KvK om een uittreksel in te zien. Het is dus één van de belangrijkste producten en diensten die de KvK online biedt, en daarmee bij uitstek dé functionaliteit om in deze eerste KvK app te lanceren. Om het gebruik van de app extra te activeren, ontvangt iedereen die de app nu downloadt 5 credits om producten gratis af te nemen. 

 

Op termijn wordt de app met steeds meer nieuwe producten en diensten uitgebreid. Zoals je eigen bedrijf beheren, makkelijk op events inschrijven en deze onder de aandacht brengen. Maar ook GPS-gestuurde informatie, zodat je makkelijk kunt achterhalen welke bedrijven in de omgeving zitten. 

 

Paul Manuel TamTam: "Kamer van Koophandel rolt de digitale dienstverlening echt uit nu om relevant te blijven en aan te sluiten bij de huidige tijdgeest. Door hun diensten en producten laagdrempeliger aan te bieden, wordt het ook veel makkelijker om te targetten. Zo weten mensen veel beter waar zij bij KvK voor terecht kunnen. Dit verrijkt de schat aan gegevens in het Handelregister alleen maar.”

 

Over TamTam

TamTam is een digital agency in Amsterdam, Delft en Utrecht. Succesvol verbinden van merken, diensten en mensen. Daar geloven we in.

We kiezen de juiste combinatie van strategie, concept, design, interactie, techniek en content. En ontwikkelen daarmee succesvolle digital marketing, e-business en mobile oplossingen.

Met 120 Tammo’s werken we dagelijks voor mooie klanten als UPC, Oxxio, Nationale Opera & Ballet, HBO, Pickwick, KvK, Mojo, Waternet, Nike, Artsen zonder Grenzen en De Hypotheker.

 

www.tamtam.nl

www.kvk.nl/handelsregisterapp

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie