Kylie Ruitenbeek naar Communicatiebureau TerrierCom
23-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6245 | Tags:

Bij TerrierCom, communicatie- en PR-bureau uit Wijk bij Duurstede, is Kylie Ruitenbeek begonnen als junior consultant. Kylie (1991) studeerde Media, Informatie en Communicatie (MIC) aan de Hogeschool van Amsterdam, met als afstudeerprofiel Nieuws en Media. Kylie verzorgt voor een aantal accounts communicatie-advies, mediarelaties, tekstproducties en social media management. Voorheen werkte zij als oproepkracht voor Face Two Communications & Events, ook uit Wijk bij Duurstede.

 

Met inmiddels drie medewerkers is TerrierCom (dat in 2012 is opgericht) in korte tijd uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een bureau. Bekende klanten van TerrierCom zijn onder andere Thule (outdoorproducten), BAM Civiel (bouw), Chevron (smeermiddelen), Fetim (bouwmaterialen en interieur) en Indian (motorfietsen). Recent is de klantenkring uitgebreid met een tweetal toeleveranciers voor de auto-industrie (Federal-Mogul en Diesel Technic) en Polaris, de Amerikaanse fabrikant van quads en terreinvoertuigen.

 

Over TerrierCom

TerrierCom ondersteunt organisaties met creatieve communicatie, onder het motto ‘Change the Conversation’. Het bureau helpt organisaties anders te communiceren. En verandert hoe er over organisaties wordt gecommuniceerd.? TerrierCom is deel van het internationale Automotive PR netwerk. Het bureau werkt onder deze twee merknamen en is gespecialiseerd in mediarelaties, copywriting en communicatieadvies. ??TerrierCom werkt o.a. voor BAM Civiel, Case Logic, Chevron, EURid, Fetim, Indian Motorcycle, Polaris, Thule en Victory Motorcycle.

 

www.terriercom.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie