Laatste seizoen Nikita vanaf 27 juli bij Veronica
16-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4054 | Tags:

 

Ook in de zomer kan de serieliefhebber bij Veronica terecht. Want na de seizoensfinales van topseries Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow en Criminal Minds, is het tijd voor het laatste seizoen van de populaire actieserie Nikita. Vanaf 27 juli is de allerlaatste reeks, bestaande uit zes afleveringen, bij Veronica te zien. Deze begint met een vluchtende Nikita (Maggie Q) die wordt beschuldigd van moord op de Amerikaanse president. Terwijl ze onderduikt, probeert ze haar naam te zuiveren. Maar dan wordt Nikita onverwachts herenigd met het team waarmee ze eerder wraak probeerde te nemen op de organisatie die hen misbruikte. Ze zetten hun onderlinge frustraties opzij en gaan samen opnieuw achter aartsvijand Amanda (Melinda Clarke) aan. Lukt het hen haar nu eindelijk uit te schakelen en zo een globale ramp te voorkomen? Seizoen 4 van Nikita is vanaf zondag 27 juli wekelijks om 21.50 uur te zien bij Veronica.

 

Final season

Iedereen denkt dat Nikita de president heeft vermoord en ze wordt dan ook gezocht door alle denkbare instanties. Terwijl ze op de vlucht is, probeert ze een manier te vinden om haar naam te zuiveren. Maar Nikita wordt al snel opgespoord door haar voormalige trainer en aanbidder Michael (Shane West). Ondanks dat Nikita zijn hart brak, doet hij er alles aan om zijn geliefde te helpen. Michael krijgt hulp van Alex (Lyndsy Fonseca), hacker en technisch specialist Birkhoff (Aaron Stanford) en ex-CIA-analist Ryan (Noah Bean). Gedwongen om opnieuw samen te werken, zetten Nikita en haar bondgenoten hun emoties opzij om aartsvijand Amanda voor eens en altijd uit te schakelen. Ze ontdekken echter een enorme samenzwering die kan leiden tot een wereldwijde ramp. Het belooft een spannende ontknoping te worden.

 

Over Nikita

Nikita is als ontspoorde tiener gered van de doodstraf door een geheime Amerikaanse organisatie die zich Division noemt. Op misleidende wijze trainen ze haar, net als tientallen anderen, tot een sluwe spion en een keiharde moordenaar. Nikita komt er echter achter dat ze is bedrogen door de enige mensen die ze vertrouwde. Ze vlucht en duikt drie jaar lang onder, maar begint dan aan een klopjacht op de leden van Division om zo hun wandaden aan het licht te brengen en te stoppen.

 

De serie is een remake van de populaire jaren ’90-serie La Femme Nikita en is van de maker van de crimeserie Bones.

 

Nikita, seizoen 4 vanaf 27 juli wekelijks om 21.50 uur bij Veronica

 


www.veronicatv.nl/nikita

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie