Ladies of Soul krijgen eigen radiostation op MyRadio
03-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3559 | Tags:

 

Een unieke primeur voor Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer en Berget Lewis: de Ladies of Soul beginnen als eerste Nederlandse artiesten een eigen radiostation! Samen met MyRadio lanceert het vijftal een Soul station, waar iedereen kennis kan maken met de muziek die de Ladies zelf het liefste horen.

 

Trijntje Oosterhuis: “We zijn enorm trots dat MyRadio ons hiervoor gevraagd heeft. Ladies of Soul is een fantastisch, nieuw concept en nu gaan we een samenwerking aan met het snelst groeiende online radioplatform van Nederland, waar op een innovatieve en originele manier radio wordt gemaakt. Het is geweldig dat wij daar deel van mogen uitmaken. We hebben zelfs onze eigen stemmen mogen lenen aan het nieuwste MyRadio-station en binnenkort zal hier ook onze eigen muziek te horen zijn!”

 

Via MyRadio.nl kunnen fans van Ladies of Soul bovendien laten weten welke liedjes zij op 14 en 15 februari 2014, tijdens de twee Ladies of Soul-concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, graag live willen horen. Door een suggestie door te geven maakt iedereen meteen kans op mooie prijzen.

 

Ladies Of Soul
Ladies of Soul is een groots opgezette liveshow, die op 14 en 15 februari 2014 de Ziggo Dome in Amsterdam zal vullen. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer en Berget Lewis brengen niet alleen hun eigen hits ten gehore, maar ook een groot aantal bekende soulklassiekers. Daarnaast zal een aantal verrassende gastartiesten hun opwachting maken, onder wie The Voice Of Holland-winnares Leona Philippo. Een unieke live-band, van muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend, begeleidt de Ladies of Soul op beide avonden. Het concert op 15 februari is inmiddels al geruime tijd uitverkocht, maar voor de show op 14 februari zijn nog kaarten te koop via SEE Tickets en Ladiesofsoul.nl. Daar is bovendien meer informatie te vinden over dit unieke evenement.

 

MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl, waaronder vanaf nu het Soul station powered by the Ladies of Soul. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionals. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

 

www.ladiesofsoul.nl  

www.myradio.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie