Lancering eerste E-glossy voor tablet: BFLmag
10-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3347 | Tags:

 

Afgelopen week vond in het Andaz Hotel in Amsterdam de exclusieve previewlancering plaats van BFLmag, de allereerste E-glossy van Nederland! Het magazine is vanaf nu GRATIS te downloaden op je tablet in de iOS en Android Kiosk!

 

Met de steeds groter wordende vraag naar online media voor het luxe segment is BFLmag het antwoord. Groot beeld, mooie beauty- en fashionproducties, human interest-verhalen, shoppings, video, travel en psyche. BFLmag biedt vanaf vandaag, als enige E-glossy, de beleving van een printmagazine in een online jasje. Met elke maand een bomvolle nieuwe editie!

 

BFLmag onderscheidt zich door de content en het interactieve ontwerp

Achter het concept van BFLmag zit Sabina Huf (Huf Media) en zij maakt het samen met Een Media en een team van journalisten, online en printcreatievelingen. BFLmag is geen pdf-magazine of een blog, maar een contentgedreven E-glossy met een hoge mate van digitale interactie. Door de custom gebouwde software zijn de productiemogelijkheden onuitputtelijk.

 

BFL staat voor Beauty, Fashion en Lifestyle en is daarmee your Best Friend in Luxury. BFLmag is een digitaal platform voor luxe, niche en salonmerken. BFLmag onderscheidt zich door het interactieve ontwerp, de nieuwste techniek en online shoppingsmogelijkheden binnen een E-glossy omgeving. De lezers kunnen bovendien alles delen via social media

 

 

 

Online shoppen binnen het magazine  

BFLmag maakt het, na het uitkomen van meerdere edities, mogelijk een volledig BFLmag-profiel met gepersonaliseerde content te verkrijgen!

 

BFLmag voor je tablet is dé online magazinebeleving in het luxe segment. De app kun je gratis downloaden in de IOS en Android kiosk. BFLmag is ook te bekijken in je browser via www.bflmag.com. Vanwege de mooie visuals en de grootte van deze online E-glossy is de beleving optimaal op je tablet.

 

Facts & Figures

Doelgroep: vrouw 25 - 59 jaar

Verschijning: 10 x per jaar

 

www.bflmag.com


    

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!