Lancering grote update tech start-up Webapptool
26-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5823 | Tags:

 

De tech start-up van eigen bodem Webapptool heeft zojuist een grote update gelanceerd. Oprichter en CTO Paul van der Meer: “We geloven sterk in het principe dat wij alleen succesvol kunnen zijn als onze klanten succesvol zijn. Daarom focussen wij op continue verbeteringen en steeds meer toegevoegde waarde.” In de nieuwe release zijn o.a. templates voor nog snellere ontwikkeling van apps toegevoegd en nieuwe loyaliteits modules.

 

Loyaliteits modules & templates

“We zijn continue bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten om voorop te blijven als pioniers op het gebied van mobiele web apps – ook wel html5 apps.” Legt oprichter en CTO Paul van der Meer uit. De update die vandaag gelanceerd is bevat 2 nieuwe loyaliteits modules. Deze modules kunnen worden ingezet om meer interactie met de gebruikers van met Webapptool ontwikkelde apps te realiseren. De gebruikers van Webapptool kunnen hun klanten hiermee een volwaardige loyaliteits suite bieden waarmee retailers, restaurants en andere ondernemingen hun klanten aan zich kunnen binden door de inzet van digitale spaarkaarten of coupons/kortingskaarten.

 

“Het gebruik van de loyalty modules zal zorgen voor meer interactie in de app, maar belangrijker ervoor zorgen dat klanten terug komen in de winkels die de modules actief gebruiken en daarmee een omzet verhogen werking hebben” alsdus Jorg Regoort Chief Customer Success van Webapptool. Daarnaast is in deze release tevens de template module gelanceerd waarbij gebruikers van de toolkit kunnen kiezen uit een breed scala aan vooraf ontwikkelde voorbeeld apps die kunnen worden aangepast naar eigen behoefte.

 

Plus: versterking van het Webapptool team

Door het groeiend aantal gebruikers van Webapptool werd het tijd om het team van Webapptool verder uit te breiden. “2 support engineers en een SEO expert zijn onlangs aan het team toegevoegd voor verdere internationale groei”, aldus Chief Customer Success Jorg Regoort.

 

OVER WEBAPPTOOL

Webapptool – de tech startup uit Amsterdam – biedt een software toolkit voor het ontwikkelen en beheren van mobiele web apps. De gebruikers van Webapptool variëren van freelance vormgevers, website ontwikkelaars en media bureau’s. Webapptool bied deze professionals een ontwikkel omgeving waarbij geen technische kennis vereist is en wel volledige vrijheid in vormgeving en lay-out geboden wordt. Voornaamste voordelen van het werken met Webapptool is de snelheid van ontwikkelen, de volledige suite aan functionaliteiten en het gemak in gebruik.

 

Kom meer te weten over de tooling en bekijk de apps die recentelijk ontwikkelt zijn door gebruikers van de html5 app maker op Webapptool.com

 

 

www.webapptool.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie