Lancering nieuwe website en pay off Orion Engineering
30-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3861 | Tags:

Orion Engineering heeft haar nieuwe website gelanceerd. De informatie wordt in overzichtelijke panelen aangeboden waarbij de vacatures die Orion kan bieden, centraal staan. De website heeft een zeer dynamisch karakter, doordat de panelen verschuiven bij het doorlopen van de verschillende onderwerpen. Daarnaast wordt op de achtergrond een variatie aan ‘high tech’ beeldmateriaal getoond, dat goed aansluit bij het technische werkterrein waarin Orion al vele jaren excelleert. Orion staat er als technisch detacheerder om bekend slimme én flexibele oplossingen aan te kunnen bieden bij capaciteitsvraagstukken, hetgeen in het nieuwe design van de website volledig tot uitdrukking komt.

 

Met de lancering van de nieuwe website wordt ook de nieuwe pay off Careers in Technology gelanceerd, waarbij bewust is gekozen voor een Engelstalige pay off. Jos van Roermund, directeur van Orion Engineering: “Goed opgeleide technici blijven schaars, we zien ons netwerk op internationaal niveau toenemen, dan volstaat een Nederlandse pay off niet meer. Met de lancering van onze nieuwe website laten we zien dat Orion zich duidelijk onderscheidt in een markt waarin veel spelers actief zijn. Met onze persoonlijke aanpak, snelheid van reageren en ons uitgebreide netwerk weten wij goed in te spelen op de behoefte van onze kandidaten én opdrachtgevers. Met de nieuwe website zijn we niet alleen voorbereid op onze toekomst, het ondersteunt tevens de groeidoelstelling die we met ons team gaan realiseren. ” Ook social media neemt een belangrijke plaats in op de website, zo kunnen de vacatures eenvoudig via Twitter en Facebook worden gedeeld.

 

Over Orion Engineering

Orion Engineering is al bijna 25 jaar actief in de technische detachering. Vanuit haar kantoren in Eindhoven, Maastricht en Capelle a/d IJssel is Orion Engineering landelijk actief in diverse werkgebieden, zoals de (high tech) industrie, machinebouw, lucht- en ruimtevaart, logistiek en (petro)chemie. Met betrokkenheid en een personal touch geeft Orion Engineering vorm aan technische carrières en slimme én flexibele oplossingen voor onze innovatieve partners.

 

www.orionengineering.nl