LeaseCollect daagt leasemaatschappijen uit tot beste prijs
27-08-2014 13:13:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2637 | Tags:
De beste prijs met de betere voorwaarden. Dat is wat LeaseCollect ondernemers in het MKB biedt. De ondernemer bepaalt hierbij zelf het comfort binnen zijn leaseovereenkomst waarna LeaseCollect via haar web-applicatie de deelnemende leasemaatschappijen uitdaagt tot het beste prijsvoorstel.
 
 
Onlangs is in Haarlem het nieuwe LeaseCollect van start gegaan. Het bedrijf bestond al langere tijd, maar werkte aanvankelijk binnen een beperkte kring van bestaande relaties. Dat wordt nu anders.
 
 
Volgens eigenaar Marcel Meijer, erkend bedrijfsadviseur op gebied van (auto)mobiliteit, is het nieuwe LeaseCollect bedoeld voor ondernemers in het MKB voor wie het inkopen van mobiliteit bijzaak is. Voor deze ondernemingen is LeaseCollect de partner die het beste uit autolease haalt. Bovendien adviseert LeaseCollect haar klanten op alle gebieden van (auto) mobiliteit: van het selecteren en inkopen van auto's, tot en met het samenstellen van complete mobiliteitspakketten.

 
LeaseCollect coördineert aanvragen voor autoleasing en zet deze uit binnen haar eigen geselecteerde netwerk van leasemaatschappijen. Op deze manier zorgt LeaseCollect voor een selectie op prijs, voorwaarden en service. Daarom is LeaseCollect het centrum van kritische bedrijven die voor hun behoefte aan mobiliteit verder kijken dan de auto lang is. Samenwerken met LeaseCollect leidt tot bewust en scherp inkopen van autolease op basis van vooraf bepaalde doelstellingen. Meijer wijst erop dat de prijs niet bepalend hoeft te zijn. Op aangeven van de klant kunnen voorwaarden en leasecondities in sommige gevallen zelfs meer gewicht in de schaal leggen.