LeaseYourSite introduceert Ready to Go concept
03-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3723 | Tags:

Met Ready to Go van LeaseYourSite.nl beschikken particulieren en kleine zelfstandigen over een gebruikersvriendelijk en compleet systeem om zelf een site te bouwen. “In de praktijk zien we vaak dat mensen liever zelf aan de slag gaan met hun website of webwinkel”, zegt David van Hoven, eigenaar van LeaseYourSite. ”Gebrek aan kennis en goede tools zijn dan vaak een sta-in-de-weg”. Ready to Go speelt hierop in. Het volledig geautomatiseerde systeem maakt kennis van HTML overbodig. Gebruikers kiezen uit voorgeselecteerde opties en hebben daarnaast onbeperkte toegang tot aanvullende plugins en designs. “Dat maakt Ready to Go echt uniek”, benadrukt David van Hoven.

 

Snel online

Pagina’s van een Ready to Go website of webshop zijn eenvoudig in te richten dankzij de ingebouwde pagebuilder. Met een drag & drop-systeem worden elementen geselecteerd en op de gewenste plaats gezet. Deze tool zorgt - net als het gebruikersvriendelijke karakter van WordPress en de voorgeprogrammeerde opties - voor gemak én snelheid. “Als je wilt, ben je met een website van Ready to Go binnen 5 minuten online”, zegt David van Hoven hierover.

 

WooCommerce en Elegant Themes

Het Ready to Go-systeem is standaard ingericht met de meest gebruikte thema’s en plugins voor WordPress. Voor webwinkels is dit bijvoorbeeld WooCommerce (inclusief online betaalmethoden als iDEAL en PayPal). Voor de design-opties werkt LeaseYourSite met Elegant Themes, een toonaangevende naam als het om vormgeving voor WordPress gaat. Klanten van Ready to Go maken gratis en ongelimiteerd gebruik van het complete aanbod van Elegant Themes.

 

Verschillende pakketten

Binnen het Ready to Go concept worden drie pakketten aangeboden op basis van MB’s voor opslag en dataverkeer en het aantal mailboxen. De kosten voor het Basic-pakket bedragen € 5,- per maand. LeaseYourSite verzorgt ook de hosting en domeinregistratie (dit laatste gratis vanaf de Premium-versie). Voor mensen die het bouwen van hun website of webwinkel toch liever uitbesteden  biedt LeaseYourSite maatwerk tegen een aantrekkelijk tarief (vanaf € 50,- op maandbasis).

 

Groeiplannen

LeaseYourSite is gevestigd in Leiderdorp en maakt deel uit van NVX, een bureau dat bedrijven en merken ondersteunt met online concepten. LeaseYourSite beschikt over brede ervaring als het om het bouwen van websites gaat, en is ambitieus. “We oriënteren ons op de mogelijkheden om het Ready to Go concept ook in het buitenland te introduceren”, licht David van Hoven toe.


www.facebook.com/leaseyoursite

www.leaseyoursite.nl

 

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!