Lenovo start campagne: Make your DO come true
12-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4225 | Tags:

Lenovo is continu op zoek naar inspirerende verhalen van jongeren met ambitie en drive. Diegenen die hun talenten actief inzetten om hun passie na te streven. Onder de noemer Make your DO come true spoort Lenovo hen aan om hun verhalen te delen en kans te maken op ondersteuning van Lenovo.

 

Sewa Kroetkov is hiervan een uitstekend voorbeeld: de voormalige boekhouder die zijn leven een nieuwe draai gaf toen hij besloot zijn baan op te zeggen om professioneel skater te worden – en met succes.

 

“Ik koos ervoor om een ander pad te nemen. Het was een risico om het zogezegde comfortabele op te geven, maar ik zou spijt hebben als ik het niet had geprobeerd", volgens Sewa Kroetkov.

 

)  

 

Met de campagne Make your DO come true moedigt Lenovo jongeren aan ook hun verhaal te delen op de actiewebsite likeordo.nl. De winnaar ontvangt ter ondersteuning een compleet DO Pakket t.w.v. €10.000 bestaande uit o.a. een nieuw outfit, een nieuwe Lenovo Yoga PC en €5.000 startkapitaal.

 

De campagne wordt aangejaagd op televisie en online.

 

Over Lenovo

Lenovo is het grootste persoonlijke technologie bedrijf ter wereld en heeft klanten in meer dan 160 landen en een jaaromzet van $34 miljard. Met productinnovatie, een efficiënte wereldwijde supply chain en een krachtige strategische uitvoering hoog in het vaandel, produceert Lenovo personal computers en mobiele apparaten. Vanuit de overname van voormalige IBM Personal Computing Divisie ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt Lenovo betrouwbare en veilige technologische producten en services van hoge kwaliteit die gemakkelijk in gebruik zijn. De productlijnen bevatten de legendarische business en consumenten PC´s uit de Think- en de Idea-lijn. Daarnaast produceert Lenovo servers, workstations en een breed scala aan mobiele apparaten, zoals tablets en smartphones. Lenovo beschikt over grote research centra in Yamato, Japan; Beijing, Shanghai en Shenzhen, China; en Raleigh, North-Carolina.

 

www.lenovo.com/nl 

www.likeordo.nl

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!