Léonie Koning in jury Europese MIXX awards
18-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3141 | Tags:

Initiative's Managing Director Léonie Koning is uitgenodigd om deel te nemen aan de jury voor de Europese MIXX awards. Deze Marketing and Interactive Excellence Awards bekronen de beste Europese interactieve campagnes. Alleen cases die lokaal een vergelijkbare prijs hebben gewonnen, mogen worden ingediend voor dit award festival. Koning zal dan ook in deze jury de crème de la crème van Europese interactieve en digitale campagnes gaan beoordelen. Initiative is hiermee het enige Nederlandse media-adviesbureau dat een jurylid voor deze awards levert.

 

Jurering vindt plaats vanaf 12 mei en de MIXX awards worden uitgereikt tijdens Interact op 20 mei in Parijs. Interact is hét jaarlijkse Europese IAB event, waar adverteerders,  industry experts, bureaus en exploitanten elkaar ontmoeten voor inspiratie, debat en innovatie op digitaal gebied.

 

In totaal zullen de jurerende experts diverse cases beoordelen in 7 categorieën, waaronder Lead Generation, Experimental and Innovative Campaign, Direct Response en Mobile Platform or App.  

 

De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het galadiner op 20 mei, gekoppeld aan het Interact event in Parijs.

 

www.initiative.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie