LEWIS PR verzorgt PR-activiteiten voor Van Boxtel hoorwinkels
28-04-2014 14:28:22 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3038 | Tags:

Van Boxtel hoorwinkels heeft LEWIS PR aangesteld als vaste PR-partner. De PR-campagne voor de hoorspecialist zal bestaan uit een landelijke component waarbij het corporate verhaal centraal staat en een lokale component om de afzonderlijke winkels te ondersteunen op communicatiegebied.

 

Van Boxtel hoorwinkels is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1955 werd gestart met de verkoop van hoortoestellen, tegenwoordig levert het bedrijf hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Het bedrijf onderscheidt zich door de persoonlijke benadering bij het geven van deskundig advies. Van Boxtel hoorwinkels stelt dat goed advies pas echt mogelijk is wanneer de audicien een duidelijk beeld heeft van de persoon en de problematiek.

 

Die persoonlijke benadering wordt steeds belangrijker nu de doelgroep groter wordt. Volgens de Nationale Hoorstichting zijn er op dit moment ongeveer anderhalf miljoen slechthorenden in Nederland. Dat aantal neemt door de vergrijzing snel toe en dus ligt er een belangrijke taak voor Van Boxtel hoorwinkels. “Een goed gehoor is onderdeel van een vitaal leven. Problemen met het gehoor kunnen leiden tot gezondheidsklachten en brengen tevens sociale problemen met zich mee. En dat terwijl we steeds actiever willen blijven terwijl we ouder worden”, legt Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels uit. “LEWIS PR helpt ons om onze boodschap omtrent dit gevoelige onderwerp helder over te brengen.”

 

“Van Boxtel hoorwinkels is een ambitieus, maar daarnaast ook een zeer betrokken bedrijf”, verduidelijkt Vera Kops, Head of Consumer Division Netherlands bij LEWIS PR. “Met deze campagne willen we een breed publiek aanspreken, zowel op landelijk als op lokaal niveau. Het bedrijf is nu vooral bekend in Noord-Brabant, maar we willen laten zien dat de persoonlijke aanpak ook buiten de provinciegrenzen van meerwaarde zal zijn.”

 

www.lewispr.nl

www.vanboxtelhoorwinkels.nl

 

 

Banner