LEWIS PR werkt voor ActiePagina.nl
01-11-2013 12:28:39 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3567 | Tags:

ActiePagina.nl werd opgericht in 2005 en is inmiddels met dagelijks 20.000 unieke bezoekers één van de grootste kortingswebsites van Nederland. ActiePagina.nl biedt dagelijks (product)aanbiedingen, kortingscodes en -acties van meer dan 4000 webwinkels. Hiermee kunnen consumenten gemakkelijk geld besparen bij het online winkelen.

 

Kortingscodes worden uitgegeven door webwinkels of reisorganisaties met als doel de verkoop te stimuleren. Deze acties worden steeds meer gebruikt om specifieke producten te promoten. Om het zoeken naar kortingen eenvoudiger te maken, heeft ActiePagina.nl zich gespecialiseerd als centrale bron van informatie met betrekking tot kortingscodes en acties. Voor retailers draagt ActiePagina.nl bij aan extra conversie, gedreven door het zoekgedrag van de consument.  

 

In maart dit jaar werd ActiePagina.nl overgenomen door RetailMeNot, Inc, 's werelds toonaangevende marktplaats voor online coupons en aanbiedingen. Het portfolio van RetailMeNot bestaat uit websites in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland. RetailMeNot is beursgenoteerd aan de NASDAQ sinds juli 2013.

 

Maurice Buijs, oprichter van ActiePagina.nl, wisselt graag met u van gedachten over de ontwikkelingen op het gebied van kortingswebsites, de visie van het bedrijf en de trends in de markt van online coupons, aanbiedingen en kortingscodes.

 

www.lewispr.nl

ActiePagina.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie